Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  • seat
    Újdonság a SEAT-ról 2021.05.04.

    A lezárástól a gyártósor melletti antigén tesztelésig

    Egy évvel ezelőtt a COVID-19 elnéptelenítette az utcákat, a világméretű járvány teljes zárást kényszerített ki. A SEAT S.A. viszont azonnal reagált, és egy héten belül átalakították az új Leon gyártósorát, hogy azon sürgősségi lélegeztető készüléket gyártsanak a kórházak megsegítésére.  Ma ennél a teljes kapacitással működő gyártósornál a CARS orvosi szolgálat személyzete végez antigén teszteket az ott dolgozóknál. Ez a tény két úttörő jellegű kezdeményezést jelent   tíz hónapon belül, amelyekkel a vállalat tovább haladt előre a járvány elleni küzdelemben.

  • seat
    Újdonság a SEAT-ról 2021.04.26.

    Az új SEAT Arona: még erőteljesebb megjelenéssel és teljesen új belső formavilággal hódít az átdolgozott modell

    2017-es bemutatása óta a SEAT Arona igazi sikertörténetet írt több, mint 350 000 átadott járművel és ezzel a márka kínálatának egyik kulcsfontosságú pillére lett. Az új SEAT Arona most készen áll, hogy folytassa ezt a sikertörténetet.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2021.04.16.

    Az új SEAT Ibiza: megújult formában, készen arra, hogy még izgalmasabbá tegye a városi kisautók világát

    A SEAT felfrissíti Ibiza modelljét, amely megújult külső formavilággal, forradalmi belső térrel és összekapcsolhatósági illetve vezetéstámogató rendszerek új szintjével várja az érdeklődőket.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2021.04.12.

    A SEAT új izgalmat visz az Ibiza és az Arona világába

    A SEAT új energiát visz fiatalos városi járművei világába, továbbfejlesztve azok külső megjelenését és forradalmasítva a nagy kedvenc SEAT Ibiza és Arona modellek belső terét.

  • seat
    Újdonság a SEAT-ról 2021.04.12.

    SEAT Tarraco e-HYBRID: a márka elektrifikációs programjának következő eleme megérkezett az európai piacokra

    A SEAT a terveknek megfelelően folytatja járműveinek elektrifikációját, még nagyobb hatékonyságot kínálva ezzel az ügyfeleknek. A folyamat már elkezdődött és most a márka egy második hálózatról tölthető (plug-in) hibrid modellel bővíti a kínálatot. A SEAT Tarraco e-HYBRID modellben pedig egyúttal a márka első, elektromos üzemmódban is használható SUV modelljét köszönthetjük.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2021.03.26.

    A SEAT S.A. 2025-ig két teljesen elektromos járművet dob piacra

    A SEAT S.A. ma bejelentette, hogy 2025-ben egy városi elektromos járművet dob piacra. Ezzel a vállalat a 20-25 000 euró körüli ár-kategóriába lép be, ami alapvetően fontos ahhoz, hogy az elektromobilitás tömegek számára hozzáférhetővé váljék, és elérje a Green Deal célkitűzéseit. A következő hónapokban jelentik be, hogy ezt a gépkocsit melyik gyárban fogják gyártani.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2021.03.16.

    A SEAT 7,2 millió eurót takarított meg 2020-ban a dolgozóktól származó ötleteknek köszönhetően

    A „SEAT Ideas” program arra bátorítja a vállalat minden dolgozóját, hogy a mindennapi munkájukhoz kapcsolódóan tegyenek javaslatokat a feladatok, folyamatok vagy a munkakörnyezetük bármely részének optimalizálására. 2020-ban a program keretében több, mint 3 000 javaslat érkezett, és az ezek közül megvalósított közel 850 kezdeményezés 7,2 millió euró megtakarítását tette lehetővé a SEAT S.A. számára.

  • SEAT
    Újdonság a SEAT-ról 2021.03.12.

    A Volkswagen-csoport, a SEAT S.A. és a spanyol kormány Spanyolországot jövőbeli e-mobilitási központként látja

    Ma reggel Őfelsége VI. Fülöp király és Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök meglátogatta a SEAT S.A. Martorell központját, hogy megemlékezzenek a társaság 70. évfordulójáról. A vendégeket a SEAT felügyelőbizottságának elnöke és a Volkswagen-csoport vezérigazgatója, Dr. Herbert Diess, a SEAT S.A. elnöke, Wayne Griffiths, valamint az ipari miniszter, Reyes Maroto, illetve Stefan Piëch és Mark Porsche, a SEAT igazgatóságának tagjai kísérték.

  • seat
    Újdonság a SEAT-ról 2019.09.17.

    A SEAT felgyorsítja elektromos offenzíváját Frankfurtban

    A SEAT a Frankfurti Autószalonra csúcssebességre kapcsolt elektromos offenzívájával érkezik. A márka első két teljesen elektromos modelljének, a SEAT Mii electric és az el-Born bejelentését követően a CUPRA a nemzetközi rendezvényen bemutatja új Tavascan koncepcióautóját. Csatlakozik a modellpalettához az új SEAT Tarraco FR PHEV, a márka első plug-in hibrid elektromos SUV-je, amely Frankfurtban tartja világpremierjét, és ez a negyedik elektromos modell abból a hatból, amelyet a vállalat bejelentett, hogy 2021-ig bevezet.

  • seat
    Újdonság a SEAT-ról 2019.09.17.

    A SEAT kiszállításai tovább emelkedtek augusztusban, 2019-ben pedig több, mint 7 százalékos volt a növekedés

    A SEAT kiszállításai tovább emelkedtek augusztus hónapban. A WLTP fogyasztásmérési ciklusra való átállás, amely tavaly augusztusban a forgalomba helyezések hirtelen emelkedését eredményezte illetve az idén augusztusban tapasztalt visszaesés sem akadályozta meg a spanyol márkát, hogy történetének eddigi legjobb eredményét érje el. Augusztusban a vállalat kiszállításai elérték a 42 100 autót, amely 2 százalékkal több, mint az előző év azonos hónapjában regisztrált eredmény (2018. augusztus: 41 200 darab) és 41,6 százalékkal szárnyalta túl a 2017. augusztusában teljesített 29 700 kiszállítást.

  • seat
    Újdonság a SEAT-ról 2019.09.04.

    A CUPRA újragondolja a sportosság fogalmát a most bemutatott tisztán elektromos CUPRA Tavascan tanulmánnyal

    Ahogy eltávolodunk a hagyományostól és belépünk az elektromos járművek világába, szembe találjuk magunkat a CUPRA teljesen újraértelmezett teljesítmény fogalmával. Az idei évben már bemutatkozott CUPRA Formentor tanulmány után a CUPRA még merészebben fogalmazza meg az elektromos teljesítmény fogalmát a CUPRA Tavascan koncepcióval.

  • seat
    Újdonság a SEAT-ról 2019.09.04.

    SEAT Tarraco FR PHEV: Technológia, sportosság és hatékonyság

    A SEAT a hálózatról tölthető (plug-in) hibrid technológia és a sportos FR felszereltségi szint bevezetésével tovább növeli a Tarraco hatékonyságát, egyre vonzóbbá téve azt az ügyfelek számára. A Tarraco hálózatról tölthető (plug-in) hibrid változatának megjelenése jól példázza a SEAT stratégiáját, amelynek célja a spanyol márka modelljeinek elektromos alapokra helyezése. Ennek megfelelően 2021. elejéig hat elektromos és hálózatról tölthető (plug-in) hibrid SEAT és CUPRA érkezik a két márka kínálatába.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.