Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A SEAT felgyorsítja elektromos offenzíváját Frankfurtban
2019.09.17.
Újdonság a SEAT-ról

A SEAT felgyorsítja elektromos offenzíváját Frankfurtban

A SEAT a Frankfurti Autószalonra csúcssebességre kapcsolt elektromos offenzívájával érkezik. A márka első két teljesen elektromos modelljének, a SEAT Mii electric és az el-Born bejelentését követően a CUPRA a nemzetközi rendezvényen bemutatja új Tavascan koncepcióautóját. Csatlakozik a modellpalettához az új SEAT Tarraco FR PHEV, a márka első plug-in hibrid elektromos SUV-je, amely Frankfurtban tartja világpremierjét, és ez a negyedik elektromos modell abból a hatból, amelyet a vállalat bejelentett, hogy 2021-ig bevezet.

seat

A CUPRA Formentor után az első, kifejezetten a márka számára kifejlesztett hibrid motorral szerelt és jövőre piacra kerülő modell, a Tavascan koncepcióautó a CUPRA első teljesen elektromos járműve, amelyet a MEB platformon fejlesztettek ki.

A SEAT Frankfurtba úgy érkezik, hogy történetének legmagasabb januári-augusztusi időszakra mért eladási számát érte el. A vállalat szállításai világszerte 7,2% -kal növekedtek, összesen 411,600 autóra.

Egy sajtótájékoztatón Luca de Meo, a SEAT elnöke kijelentette, hogy „az IAA remek időpontban jön nekünk, történelmi értékesítéssel és pénzügyi eredményekkel. Pozíciónk lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is elkötelezettek legyünk, és folytassuk a jövő generációk mobilitásába történő befektetést olyan megoldásokkal, amelyek a holnaphoz alkalmazkodnak. Az elektrifikáció ezen mobilitás kulcsfontosságú része, csakúgy, mint a mikromobilitás és az ehhez megfelelő megoldások kifejlesztése. ”

 

Két impozáns modell a porondon

Az új CUPRA Tavascan és a SEAT Tarraco FR PHEV előrelépést jelentenek az elektromos mobilitási offenzívában. A CUPRA koncepcióautó egyesíti a SUV robusztusságát és egy kupé sportosságát, miközben a legmagasabb szintű kifinomultsággal, eleganciával és dizájnnal készül, amely megkülönbözteti a márkát versenytársaitól. A csomagtartóba integrálva megtalálható a CUPRA eXS kickScooter koncepció, amit kifejezetten erre az alkalomra fejlesztettek.

Ezenkívül az új SEAT Tarraco már kapható hibrid motoros változatban és FR felszereltséggel, több mint 50 km hatótávolsággal és 50 g / km alatti kibocsátással. A Tarraco PHEV a 110 kW / 150 LE benzinmotorjának és a 85 kW / 116 LE elektromos motornak köszönhetően 245 LE teljesítményt nyújt, így a Tarraco PHEV a modellcsalád legerősebb modellje.

A sajtókonferencián Axel Andorff, a SEAT kutatás-fejlesztési alelnöke hangsúlyozta, hogy „a plug-in hibrid Tarraco tökéletesen illusztrálja a fenntarthatóbb mobilitásra irányuló stratégiánkat,  ugyanakkor megtartja az összes dinamikát és vezetési élményt, amely a SEAT bármely modelljét jellemzi, különösen az FR modelljeinket. ”

 

Cél: az elektromos mobilitás demokratizálása

A SEAT az autószalon keretén belül jelentette be, hogy az új Mii elektromos járművek előzetes értékesítése szeptember közepétől megkezdődik, ezáltal járulva hozzá a megfizethetőbb elektromos mobilitáshoz egy agilis és határozottan városi járműve.

A Mii elektromos változatát 14 országban (Spanyolország, Németország, Olaszország, Franciaország, Egyesült Királyság, Ausztria, Belgium, Hollandia, Svájc, Dánia, Finnország, Norvégia, Svédország és Lengyelország) értékesítik szeptember közepétől, és 2020 elején kerülnek piacra.

Az új Mii electric kereskedelmi bevezetésével együtt a SEAT egy intelligens Wallbox otthoni újratöltési megoldást mutat be. Az ügyfelek megvásárolhatják a készüléket és megrendelhetik annak telepítését a járművel együtt, ami lehetővé teszi számukra, hogy optimalizálják az autó töltési idejét, és kezeljék az összes információt mobiltelefonjukon vagy egy online platformon keresztül.

 

A CUPRA család növekszik

Az autóversenyzés jövőjének fellendítése érdekében a CUPRA márka új nagyköveteként mutatta be Mattias Ekström-t. A svéd versenyző csatlakozik a csapathoz, hogy a CUPRA elektromos versenystratégiájának élére álljon. Ezen felül, Ekström a CUPRA e-Racer hivatalos pilótája lesz a jövőbeni elektromos versenyeken, és együttműködik a márka elektromos verseny modelljeinek fejlesztésében.

Wayne Griffiths, a SEAT értékesítési és marketing alelnöke, a CUPRA vezérigazgatója elmondta, hogy „a CUPRA Tavascan egy lenyűgöző koncepcióautó, amely megmutatja a márkában rejlő hatalmas potenciált. Nagy mérete, sportos kialakítása, kifinomult belső tere és technológiailag fejlett motorja új mérföldkövet jelent a CUPRA által megtett úton.” Hozzátette továbbá, hogy „a motorsport a CUPRA DNS-ének központi eleme. Élen jártunk az első teljesen elektromos túraautó, a CUPRA e-Racer létrehozásával,  és most már számíthatunk Mattias Ekström know-how-jára és tapasztalataira mind a modell kidolgozása, mind a márka elektromos versenystratégiája szempontjából, hogy továbbra is vezető szerepet töltsünk be ezen a területen. ”

Ez a hír a CUPRA szervezeti struktúrájának megszilárdulását követően jelenik meg, amikor kinevezték az új márka felső-vezetését, és munkatársainek számát 50% -kal bővítették. Az új márka idén rekordot döntött, január és augusztus között 17.100 autót értékesített, ami 71% -kal több, mint 2018 azonos időszakában. Ezen kívül ebben az évben megkezdődött az új székhely építése, amely a SEAT székháza mellett Martorellben található. Augusztusban a CUPRA bejelentette az FC Barcelona-val kötött megállapodást, így a Barça globális autóipari és mobilitási partnerévé vált.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.