Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

 • VW Crafter
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2024.06.20.

  Biztonságosabb, kényelmesebb – ugyanazon az áron: már előrendelhető az új Crafter

  Már rendelhető az új Crafter modell, amelynek az első járművei már nyáron elérhetők lesznek a márkakereskedéseknél. Az átfogóbb biztonsági rendszer és a mindennapi munkát megkönnyíteni hivatott kényelmi funkciók ellenére, az új Crafter továbbra is az elődjével megegyező áron lesz elérhető.

 • SEAT
  Újdonság a SEAT-tól 2024.06.11.

  Új motorok és tökéletesített belső tér a továbbfejlesztett SEAT Leonban

  A SEAT Leon műszaki és technológiai újításon megy keresztül. Újmotorokat kap – köztük egy új 1.5 TSI motorral és a plug-in hybrid motorok új generációjával –, valamint tökéletesített digitalizációt a vezetőtérben az 5 ajtós és a kombi változatban egyaránt.

 • VW Crafter
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2024.06.11.

  Az új Crafter - Szintet lépett

  Sokoldalú, robusztus, erős: Az új Craftert az igazán nehéz feladatokra tervezték - legyen szó akár dobozos, platós vagy alváz kivitelről.

 • SEAT
  Újdonság a SEAT-tól 2024.05.30.

  A SEAT S.A. folytatja növekedését, és minden idők legjobb első negyedéves pénzügyi eredményét érte el

  A SEAT S.A. erősen kezdte a 2024-es évet, hiszen január és március között rekordszintű eredményeket ért el a CUPRA és a SEAT márkák volumennövekedésének köszönhetően, a hatékonyság javulása mellett. A vállalat az év első negyedévében 226 millió eurós rekord működési eredményt ért el (2023 első negyedévében: 144 millió euró, +57,0%), és 5,9%-ra növelte árbevétel‑arányos működési nyereségét (ez 1,9 százalékpontos növekedést jelent az előző év január-március közötti időszakához képest). A SEAT S.A. árbevétele elérte a 3,803 milliárd eurót, ami szintén rekord a vállalat első negyedévre vonatkozó adataiban, és 6,8%-os növekedés az előző évhez képest (3,562 milliárd euró).

 • Széchenyi2020
  Aktuális 2024.05.21.

  Pályázat!

  A készlet folyamatos biztosítása a megnövekedett inflációs kamatkörnyezetben! Vissztérítendő hitel összege: 140 millió forint. Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.  A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5.-18/B_4

 • SPIRIT AUTO
  Aktuális 2024.05.13.

  Változás

  A CUPRA-SEAT bemutatóterem átalakítása miatt a SPIRIT AUTO ügyfélfogadása (új autó, karosszéria munkafelvétel) a Volkswagen szalonban történik.

 • VW Haszonjárművek
  Aktuális 2024.05.12.

  Kempingezzen a Caddy Californiaval!

  Hamarosan elkezdődik a nyaralások, üdülések időszaka. Ehhez kiváló társ a Caddy California modell!

 • VW
  Aktuális 2024.05.07.

  Új California | Digitális világpremier

  Az 1988-as Caravan Salon alkalmával tartott világpremierje keretében, a Volkswagen Bus (T3) műszaki alapjain mutatkozott be az első California modell, amely most kívül-belül teljesen megújul! Sok szeretettel hívunk, hogy vegyél részt virtuálisan te is az új California világpremierén!

 • DasWeltAuto
  Újdonság a használtautópiacról 2024.05.07.

  Egyre népszerűbbek a SUV modellek a használt autó piacon

  Az első negyedévben az autó átírások száma több mint 25 ezerrel haladta meg az egy évvel korábbiakat. Így a március végéig gazdát cserélt 226.199 db gépkocsi 12,9 százalékkal több az elmúlt év azonos időszakában regisztráltnál – olvasható a Data House összesítésében. A legnépszerűbb márkának az Opel, a Volkswagen és a Suzuki számított.

 • CUPRA
  Újdonság a CUPRA-tól 2024.04.29.

  Budapesten nyílt meg a régió első CUPRA Garage in the City bemutatóterme

  Hello Budapest! Hello Belváros! Az eddig is nyüzsgő Károly körút újabb nevezetességgel bővült, itt nyitotta meg ugyanis a CUPRA a régió első CUPRA Garage in the City belvárosi bemutatótermét. Mostantól az országban itt lesznek elsőként kiállítva a fiatal, sportos, dinamikus spanyol márka legfrissebb modelljei, mint például a megnyitó alkalmából a teljesen elektromos CUPRA Tavascan, amelyre már a magyarországi bevezetés előtt lehet néhány kíváncsi pillantást vetni a Károly körút 7. szám alatt.

 • CUPRA
  Újdonság a CUPRA-tól 2024.04.29.

  Világpremierjük előtt szolgál előzetessel új Formentor és új Leon modelljeiről a CUPRA

  Elődjeik sikereire alapozva megérkezik az új CUPRA Formentor és az új CUPRA Leon.

 • VW
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2024.04.21.

  Amarok és ID. Buzz Cargo, a szupermunkások

  A bivalyerős Volkswagen Amarok és az üzleti célú mobilitás új generációja, a Volkswagen ID. Buzz Cargo elérhető Kaposváron a SPIRIT AUTO-nál!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.