Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

 • VW Haszonjárművek
  Bemutatkozó 2024.02.09.

  Caddy Cargo - Teret ad a vállalkozásánk!

  Legyen szó akár futárszolgálatról, kisiparról, szállítási szolgáltatásról vagy építőiparról: a munkában Önnek mindig szem előtt kell tartania a jövőt. A Caddy Cargo alkalmazkodik ehhez az igényhez.

 • VW Haszonjárművek
  Bemutatkozó 2024.02.06.

  Transporter 6.1 a szupermunkás

  Ma a Transporter 6.1 Dobozos jobb teljesítményre képes, mint valaha. Jelentős raktérmagassága mellett vezetőasszisztens-rendszerei korszerű támogatást nyújtanak a közúti forgalomban.

 • SEAT
  Aktuális 2024.02.05.

  Ibiza Anniversary Limited Edition különleges modellváltozatával ünnepli ikonná vált sorozata 40. évfordulóját a SEAT

  „Anniversary Limited Edition” néven limitált darabszámú különleges modellváltozattal ünnepli mára ikonná vált modellje, az Ibiza 40. évfordulóját a SEAT. Az Ibiza szigetéről elnevezett modellcsalád fordulópontot jelentett a vállalat sikereinek történetében, amelyből öt generációja során 1984 óta összesen több mint hatmillió példányt értékesített.

 • VW Haszonjárművek
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2024.01.24.

  Az új Amarok

  A Volkswagen Haszonjárművek új pickupja a sokoldalú Volkswagen Amarok megérkezett.

 • Das WeltAuto
  Aktuális 2024.01.23.

  Továbbra is stabil a használt autó piac

  Jól indult 2023-ban az első hónapokban a használt autó piac, de szokás szerint nyáron számottevően apadt az érdeklődés, januártól december végéig összesen 760.971 autót írtak át az okmányirodákban. Ez minimális, 1 százalék körüli visszaesést jelent a tavalyi évhez képest. Ezzel szemben az import autók iránt lényegesen, 16-20 százalékkal esett a kereslet- derül ki a Datahouse[1] adataiból. Az árak hazánkban konszolidálódtak, a magánszemélyek továbbra is a készpénzes vásárlást preferálják, ezzel szemben a cégek is szívesen finanszírozzák autóikat, főleg, hogy jelentős verseny van a banki kamatok kapcsán, így kedvező feltételekkel lehet szerződni.

 • VW Haszonjárművek
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2024.01.15.

  Díjnyertes Volkswagen ID. Buzz Cargo

  Az ID. Buzz Cargo lett a 2023-as év "International Van of the Year" (azaz az év nemzetközi kisteherautója) díj nyertese. A kizárólag akkumulátoros-elektromos szállításra kifejlesztett jármű meggyőzte a 24 nemzetközi haszongépjármű-újságíróból álló független IVOTY-zsűrit, amelyet CO2-semleges mérleggel adunk át ügyfeleinknek.

 • VW
  Aktuális 2024.01.12.

  Világpremier a CES kiállításon: a Volkswagen integrálja aktuális modelljeibe a ChatGPT szolgáltatást

  Világpremier Las Vegasban: Január 9–12. között a CES 2024 fogyasztói elektronikai szakkiállításon a Volkswagen bemutatja az első olyan járműveket, amelyekben a mesterséges intelligencián alapuló ChatGPT chatbotot integrálták az IDA hangasszisztensbe. A jövőben az ügyfelek a Volkswagen mindegyik, az IDA hangasszisztenssel1 felszerelt modelljében zökkenőmentesen hozzáférhetnek a mesterséges intelligencia folyamatosan bővülő adatbázisához, és vezetés közben felolvastathatják maguknak a kutatott tartalmakat, valamint természetes nyelven interakcióba léphetnek az autóval. Az új funkció alapját a Cerence Inc. technológiai partner Cerence Chat Pro programja alkotja. A Volkswagen az első volumengyártó, amely a ChatGPT szolgáltatást 2024 második negyedévétől az első piacokon számos sorozatgyártású modelljében kínálja. A CES a világ vezető szakvására a maga területén.

 • VW Haszonjárművek
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2024.01.12.

  Az év pickupja – „Triplázott” az Amarok

  Ismét az Amarok! Különleges kitüntetést adtak át a lyoni Solutrans 2023 logisztikai és szállítási szakkiállításon, a „Nemzetközi Pickup Díjat” („International Pick-up Award”; IPUA) ugyanis csak két-három évente ítélik oda, a Volkswagen Haszonjárművek új Amarok sorozata pedig – újra – győzedelmeskedett. A Volkswagen Haszonjárművek pickup-családja 2011 (a 2012-es és 2013-as évre) és 2017 (a 2018-as és 2019-es évre) után harmadszor részesült ebben az elismerésben, ezúttal együttműködő partnerével, a Forddal, illetve annak Ranger modelljével osztozik az első helyen.

 • SKODA
  Aktuális 2023.12.12.

  Megkezdte az új Superb sorozatgyártását Pozsonyban a Škoda AUTO

  Négy héttel az új Škoda Superb Prága-környéki világpremierjét követően a Volkswagen márka pozsonyi üzemében megkezdődött a negyedik „modern” modellgeneráció sorozatgyártása. A Kvasinyból stratégiai okokból áthelyezett termeléssel az ott felszabaduló kapacitás további Octavia modellek gyártására fordítható. A Superb már első „modernkori”, 2001-es bemutatkozása óta a Škoda modellpalettájának belsőégésű motoros (ICE) kínálatának zászlóshajója.

 • VW
  Aktuális 2023.12.07.

  Pick-up of the Year: triplázott az új Volkswagen Amarok!

  Hatalmas elismerés, hogy Amarok modell 2011 és 2017 után 2023-ban immáron harmadszorra is megkapta az év pick-upja díjat.

 • Weltauto
  Aktuális 2023.12.01.

  Tippek, trükkök az autó téli felkészítéséhez

  Az időjárás előrejelzések alapján, egyre sürgetőbb az, hogy autónkat és magunkat felkészítsük a téli időszakra. Ez elengedhetetlen a biztonságunk és mások biztonsága érdekében. Ezért a Das WeltAuto a Neppermentes övezet podcast adásban és YouTube videójában gyűjtötte össze azokat a teendőket, amelyeket ajánlott elvégezni akkor, amikor télbe fordul Az ősz. Ha már szervizben járunk, érdemes időszakosan átvizsgáltatunk a kocsinkat.

 • VW
  Aktuális 2023.12.01.

  Minden eddiginél jobb a legkisebb Volkswagen-SUV – Már rendelhető az új T-Cross

  Megkezdte megjelenésében és technikájában egyaránt továbbfejlesztett T-Cross sorozata előzetes értékesítését a Volkswagen. Az SUV-modell markáns külső dizájnja még karakteresebbé vált, de újak a szériafelszereltségét bővítő, LED-technikájú fényszórói és hátsó lámpái is, belterét pedig még színvonalasabb minőségű felületek jellemezte új műszerfal és új infotainment-generáció jellemzi. Az új T-Cross pedig már Magyarországon is rendelhető!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.