Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

 • SEAT
  Akció 2023.01.30.

  4+4 = 8 év kiterjesztett garancia SEAT és CUPRA gépjárművekre

  Új SEAT vagy CUPRA modell vásárlása esetén megköthető kiterjesztett garanciával a gyártói garancia lejártát követően is megkíméljük Önt a nem várt javítási költségektől.

 • VW
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.01.30.

  Felülmúlta az előzetes várakozásokat az ID. Buzz

  Az ID. Buzz, vagyis az első, eleve tisztán elektromos modellként született Bulli-sorozata határozta meg a 2022-es évet a Volkswagen Haszonjárművek számára. Nagy érdeklődésre számot tartó márciusi világpremierjét követően májusban előértékesítése is kezdetét vette, s még mielőtt első példányai ősszel a márkakereskedőkhöz érkeztek volna, máris 21 ezer példányt rendeltek meg az ügyfelek az ID. Buzz család tagjaiból. Ez jelentősen meghaladta a Volkswagen Haszonjárművek éves tervét, az év végére pedig már összesen 26 6001 megrendelést könyvelhettek el az ID. Buzz Pro2 és ID. Buzz Cargo3 modellekre. A tavalyi év során 10 800 ID. Buzz gördült ki a Volkswagen Haszonjárművek hannover-stöckeni főüzeméből, hatezret pedig már át is adtak az ügyfeleknek.

 • VW
  Újdonság a Volkswagentől 2023.01.30.

  Magasabb fokozatba kapcsolt a Volkswagen 2022-ben

  A szektort érő kihívások ellenére a Volkswagen nem veszítette el a lendületét, sőt, 2022-ben magasabb fokozatba kapcsolva 46%-os volumen növekedést ért el a 2021-es évhez képest Magyarországon. A Volkswagen ezzel a TOP15 autómárka tekintetében a legjobb teljesítményt nyújtotta. 10 311 darab személyautót forgalomba helyezve, 9,2%-os piaci részesedéssel a Volkswagen 2022-ben 3. volt a márkák hazai rangsorában.

 • SEAT
  Aktuális 2023.01.23.

  SEAT akció!

  Ne csak az év vége záruljon kellemesen, hanem az év eleje is induljon jól!

 • DasWeltAuto
  Újdonság a használtautópiacról 2023.01.19.

  Soha ilyen nem volt: most akár egy átlagos használt autó is lehet jó befektetés

  Folytatódott az évek óta megfigyelhető tendencia, és ismét rekord született a használt autó piacon: bár ezúttal csak minimálisan, mindössze 1,2 százalékkal nőtt az átírások száma Magyarországon az előző évhez képest, 830 ezer tulajdonosváltással így is újabb csúcsot írt a piac 2022-ben, amelyet számos tényező befolyásolt az év során. A népszerűségi listában nem született meglepetés: az élen az Opel zárt, a Volkswagen és a Suzuki előtt – derül ki a Datahouse[1] adataiból.

 • CUPRA
  Újdonság a CUPRA-tól 2023.01.19.

  93 százalékkal növelte eladásait 2022-ben a CUPRA, elősegítve ezzel a SEAT S.A. pénzügyi fordulatát

  2022-ben is folytatódott a CUPRA immár feltartóztathatatlan lendülete, a márka mindeddig példa nélküli, 152 900 darabos kiszállítási volumene 92,7 százalékos növekedést ért el a megelőző évhez (79 300) képest. Ezek az eredmények nagyban elősegítették a vállalatnál zajló pénzügyi fordulatot, mégpedig egy olyan év során, amelyet a félvezetők és más alapvető alkatrészek folyamatos hiánya jellemzett. Ezen problémák következtében, a SEAT S.A. összesen 385 600 darab kiszállított járművel zárta a 2022-es évet, ami 18,1 százalékos csökkenést jelent 2021-hez (470 500) viszonyítva.

 • VW
  Bemutatkozó 2023.01.13.

  Úton a világpremier felé – Először jelenik meg a nagyközönség előtt a digitális álcamintás új ID.7

  Függöny fel: 2023. január 5. és 8. között a Volkswagen Group of America a Las Vegas-i CES (Consumer Electronics Show) szakkiállítás alkalmával – intelligens álcázással – bemutatja a márka első olyan tisztán elektromos hajtásrendszerű limuzinját, amely már a Moduláris elektromos platform (MEB) műszaki alapjaira épül, az ID.7 modellt. A többrétegű fényezéssel alkalmazott, egyedülálló álcatechnológia révén az autó egyes felületei fényt bocsáthatnak ki, ami interaktív módon szimbolizálja az ID.-család jövőbeni csúcsmodellje digitalizációjának újabb lépését. Az elsőként Kínában bemutatott ID. AERO tanulmány korábban már betekintést kínált az új modellre, amelyet különösen aerodinamikus formai nyelvezet jellemez és akár 700 kilométer (WLTP) hatótávot is lehetővé tesz. A Volkswagen Group of America így hat év után egészen különleges termékkel térhet vissza a CES rendezvényére, a világ legnagyobb elektronikai szakkiállítására.

 • SEAT
  Újdonság a SEAT-tól 2023.01.09.

  Jövő újratöltve

  A jövő mobilitása elektromos hajtású járműveket jelent, a jó töltőinfrastruktúra pedig alapvető fontosságú az elektromos autók népszerűsítéséhez. Nemkülönben annak ismerete, melyik töltési mód a legmegfelelőbb a jármű jellemzői, valamint a töltés helyszíne és ideje alapján. Az elektromos járművek töltése bonyolultnak tűnhet, ám valójában egyszerűbb, mint amilyennek látszik – miután megismerkedtünk néhány alapvető töltési koncepcióval. Ennek szellemében a CUPRA és SEAT márkákat magába tömörítő SEAT S.A. szakértője most részletesen elmagyarázza a jövő különböző töltési módjait.

 • VW Haszonjárművek
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2022.12.15.

  Dupla biztonság – Egyaránt öt Euro NCAP csillag az ID. Buzz és az új Amarok számára

  Az Euro NCAP európai tesztszervezet december 8-án közzétette legfrissebb járműbiztonsági teszteredményeit. Az ID. Buzz és az új Amarok révén a Volkswagen Haszonjárművek nem is egy, hanem mindjárt két, műszakilag egymástól teljesen eltérő modellje részesült „Nagyon jó” („Very good”) minősítésben – mindkettő a legmagasabb, ötcsillagos értékelést szerezte meg.

 • CUPRA
  Újdonság a CUPRA-tól 2022.12.15.

  Tovább erősíti az elektromos autósport iránti elkötelezettségét a CUPRA – A márka és az ABT közösen indul a Formula E sorozatban

  Szinte újra feltalálta az autósportot – és aratott számos győzelmet – a CUPRA az elmúlt négy év során. Kifejlesztette e-Racer versenygépét, azaz a világ első tisztán elektromos hajtásrendszerű túraautóját, illetve olyan viadalokon ért el sikereket, mint az FIA ETCR és az Extreme E sorozat futamai. A CUPRA olyan márka, amely génjeiben hordozza a versenyzést, komoly ambíciókat táplál a hosszú távon fenntartható autósport iránt.

 • CUPRA
  Újdonság a CUPRA-tól 2022.12.12.

  A CUPRA leleplezte a CUPRA Terramart az Audi Hungaria munkavállalói előtt, akik részt vesznek majd a gyártásában!

  Barcelona városától 1900 kilométerre, a CUPRA továbbra is inspirálja a világot. Magyarországon, Győrben ez a nem mindennapi, kihívó márka leleplezte az első villamosított szabadidő-autóját, az új CUPRA Terramart, az Audi Hungaria gyárának 200 munkavállalója előtt. Ez az ország egyik legjelentősebb ipari térségében elhelyezkedő üzem gyártja majd az új típust az Audi gyártmányok mellett. Az eseményen - amelyen a CUPRA elnök-vezérigazgatója, Wayne Griffiths, Markus Haupt, a SEAT S.A. termelésért és logisztikáért felelős alelnöke, Alfons Dintner, az Audi Hungaria elnök-vezérigazgatója, Les Zoltán, az Audi Hungaria igazgatótanácsának autógyártásért felelős tagja és az Audi Hungaria további képviselői is részt vettek - a munkavállalók testközelből tekinthették meg a járművet, amelyet 2024-től kezdődően ők maguk gyártanak majd.

 • CUPRA
  Újdonság a CUPRA-tól 2022.12.01.

  Elektromos erő CUPRA módon

  Tiszta innováció a CUPRA teljesítménnyel és az elektromos mobilitás előnyeivel: maximális erő és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.