Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Zene egy érintésre: a SEAT karnyújtásnyi közelségbe hozza a Shazam alkalmazását ügyfelei számára
2018.06.26.
Újdonság a SEAT-ról

Zene egy érintésre: a SEAT karnyújtásnyi közelségbe hozza a Shazam alkalmazását ügyfelei számára

Partneri megállapodást kötött a SEAT és a Shazam. Ennek köszönhetően a spanyol vállalat lett az első olyan autógyártó, amely a népszerű zenefelismerő alkalmazást kínálja világszerte autóiban. A Shazam, amely azonnali összeköttetést kínál a felhasználók és az őket körülvevő világ között, mostantól gombnyomásra elérhető a SEAT ügyfelei számára.

SEAT

A Shazam integrálása minden SEAT DriveApp for AndroidAuto rendszerrel szerelt SEAT modellbe lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy vezetés közben biztonságosan és könnyedén azonosítsák kedvenc zeneszámaikat. Ez a lépés közelebb viszi a SEAT márkát ahhoz a céljához, hogy korszerű, egyszerűen kezelhető és személyre szabott összekapcsolhatósági élményt kínáljon, ami nem vonja el a vezető figyelmét. A SEAT elnöke, Luca de Meo így nyilatkozott az együttműködésről: „A zenerajongóknak mostantól az autóban ülve is csupán egy érintésre van szükségük egy kedvenc dal felismeréséhez. A Shazam integrálásával sikerült közelebb kerülnünk célunkhoz, hogy maximális biztonságot kínáljunk ügyfeleinknek és nullára csökkentsük a közúti balesetek számát.”

 

Törekvés, hogy az összekapcsolhatóság területén úttörő szerepet töltsön be a márka

A Shazam és a SEAT partneri együttműködése az autókban kínált összekapcsolhatósági élményt népszerűsíti. Hasonló példa erre a törekvésre az Amazonnal közös kooperáció, amelynek során Alexa, a hangvezérelt virtuális asszisztens segíti az autóban helyet foglalókat illetve a Google navigációs rendszere, a Waze alkalmazása a márka járműveiben.

“A Shazam modelljeinkbe történő integrálása óriási fejlődést hoz a SEAT digitális ökoszisztémájába és természetesen hozzásegíti a márkát az összekapcsolhatóság terén betöltött vezető szerepéhez.” – jelentette ki a SEAT elnöke, Luca de Meo.

 

A zenefelismerés működése

A Shazam alkalmazásával az autózás közbeni zenehallgatás egyszerűvé és biztonságossá válik. Amint a felhasználók eljutottak az infotainment rendszer kijelzőjén az AndroidAuto oldalára, egyetlen érintéssel kiválaszthatják az autós felhasználási területet és a Shazam alkalmazása máris használhatóvá válik. Az ikon megérintésével megkezdődik az aktiválás, az alkalmazás pedig elvégzi a további feladatokat.

A Shazam az ügyfelek mobil eszközébe épített mikrofont használja, hogy a zenei anyag digitális ujjlenyomatát létrehozza és másodpercek alatt párosítsa azt a több millió zeneszámot tartalmazó adatbázis megfelelő darabjával. A felhasználók ezután megkapják a dal címét, az előadóját illetve további információkat, mint például a dalszöveget vagy további ajánlott zeneszámokat. Természetesen lehetőség van az adott dal meghallgatására vagy megvásárlására a Shazam valamely partnerének szolgáltatását használva.

Az ügyfeleknek nem kell aggódniuk amiatt sem, ha esetleg megszakad a mobil kapcsolat az utazás során. A Shazam zenefelismerését ugyanis internetkapcsolat nélkül is elindíthatják. A zeneszám digitális ujjlenyomata így is elkészül és az alkalmazás tárolja azt. Amint ismét létrejön a stabil internetkapcsolat, a Shazam automatikusan megkezdi az azonosítást és az új találatokat hozzáadja a My Shazam listához.

A Shazam minden olyan SEAT modellben elérhető lesz, amely képes a SEAT DriveApp for AndroidAuto alkalmazás használatára. A technológia jelenleg Spanyolországban, Németországban és Svájcban érhető el, de hamarosan Ausztria, Franciaország, Olaszország és az Egyesült Királyság országaival bővül ez a kör, amelyet további AndroidAuto kompatibilis piacok követnek majd.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.