Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Világpremierjére készül az új Tiguan Allspace
2021.05.10.
Esemény

Világpremierjére készül az új Tiguan Allspace

Miután a Tiguan tavaly ősszel átesett modellfrissítésén, most hasonlóan sikeres testvére számára pereg a visszaszámlálás: május 12-én tartja premierjét a Tiguan Allspace, előrendelése pedig az elkövetkező hetekben veszi kezdetét. Átdolgozott külső dizájnja mellett a hosszú változat műszaki újdonságokkal is szolgál: új kezelő- és vezetői segédrendszerek gondoskodnak még nagyobb kényelemről, infotainment-rendszerén (MIB3) keresztül pedig online-alapú szolgáltatások és funkciók egész sora állhat rendelkezésre a Tiguan Allspace fedélzetén.

VW

2007-es bevezetése óta újoncból az egyik legsikeresebb SUV-modellé fejlődött a Tiguan. E sikerben nagy szerepet játszott a 2017-ben a Tiguan 22 centiméterrel hosszabb változataként a piacra bevezetett Tiguan Allspace. 2017-es megjelenésétől idén március végéig világszerte mintegy 1,5 millió példány talált gazdára a hosszú tengelytávú (Long Wheel Base; LWB) változatból. A Tiguan 2020 őszi műszaki és optikai felfrissítése már megalapozta e sikertörténet folytatását, s most a Tiguan Allspace is e fejlesztésekkel jelenhet meg, még karakteresebb külsővel, illetve kínálhat digitális műszeregységet és széleskörű hálózati kapcsolatokat.

A Tiguan Allspace a „bestseller” Tiguan hosszú változata, amelyet akár 1920 literes csomagterével még tágasabb térkínálat jellemez. Extrafelszerelésként rendelhető harmadik üléssorával akár hét személy számára is helyet biztosít, tökéletes alternatívát kínálva a családok számára.

A hosszú változat két gyárban is készül. A Kínában kínált Tiguan L gyártóüzeme Sanghajban működik, míg a mexikói Pueblában az észak- és dél-amerikai piacra szánt Tiguan LWB-változatok, valamint az Európában forgalmazott Tiguan Allspace gördül le a szerelőszalagról. A Volkswagen mindenesetre világszerte különösen sikeres döntést hozott a hosszú változattal, amely már a Tiguan kiszállításainak 55 százalékát teszi ki.

1) Ez a modell egyelőre nem kapható kereskedelmi forgalomban.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.