Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Videó: Ilyen volt helikopterről nézve az I.D. R Pikes Peak rekordköre
2018.07.19.
Újdonság a Volkswagenről

Videó: Ilyen volt helikopterről nézve az I.D. R Pikes Peak rekordköre

Sporttörténelmet írt a Volkswagen június 24-én a Pikes Peak nemzetközi hegyi versenyen. A 680 lóerős I.D. R Pikes Peak maga mögött hagyta az összes belsőégésű motoros versenyautót, ezzel nemcsak az elektromos kategória, hanem a Pikes Peak történetének leggyorsabb versenyautója lett, Romain Dumas elképesztő, 7 perc 57.148 másodperces idővel vonult be a történelembe.

VW

Csupán 250 nap telt el a Pikes Peak projekt bejelentése, és a rekordot döntő futam között. Az I.D. R Pikes Peaket egyedülálló hajtástechnológiája, akkumulátora és aerodinamikai megvalósítása tette igazán különleges versenyautóvá. Az I.D. R Pikes Peak nem csupán a 2020-ban induló teljesen elektromos Volkswagen I.D. család előfutára lett, hanem egyértelmű üzenetet is közvetít az elektromobilitás fontosságáról.

Most először egy helikopter szemszögéből és megnézhetjük, hogyan döntött rekordot Romain Dumas az I.D. R Pikes Peak volánja mögött:

https://youtu.be/CwZbvPY_4aE

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.