Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Videó: A “Zöld Pokolba” küldi a ŠKODA a KODIAQ RS-t
2018.06.13.
Újdonság a ŠKODA-ról

Videó: A “Zöld Pokolba” küldi a ŠKODA a KODIAQ RS-t

A ŠKODA Sabine Schmitz autóversenyzőt bízta meg, hogy még a párizsi debütálás előtt próbálja ki a felsőkategóriás SUV-t a Nürburgringen. Így a cseh gyártó bebizonyíthatja, milyen rendkívüli teljesítménnyel bír az új hétszemélyes SUV. Sőt, egy videón ízelítőt is kaphatunk arról, hogyan készítették fel a próbára ŠKODA KODIAQ RS-t, ami sportos kamuflázs designt kapott a legendás Nordschleifére. A teljes videó június 14-én lesz látható. A ŠKODA KODIAQ RS idén októberben, a Párizsi Motor Show-n debütál.

SKODA

Sabine Schmitz profinak számít a Nordschleifén, jól ismeri a legendás 20,832 kilométer hosszú pályát 73 kanyarjával és 300 méteres szintkülönbségével. Ő volt az első – és eddig egyetlen – nő, aki nyerni tudott itt a híres 24 órás versenyen. František Drábek, a ŠKODA AUTO kompakt modellekért felelős vezetője nem akarta elszalasztani a lehetőséget, hogy kimaradjon a nürburgringi körből, beült Sabine Schmitz mellé a KODIAQ RS-be. Drábeknek kiemelkedő szerepe volt az autó fejlesztésében, most pedig testközelből tapasztalhatta meg, milyen ereje van az új ŠKODA SUV-nak.

A videó előzetese itt elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=sHgkQxVFFjM

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.