Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új típusok és klasszikus modellek bemutatója a 2018-as Caravan Salon-on
2018.09.03.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Új típusok és klasszikus modellek bemutatója a 2018-as Caravan Salon-on

A Volkswagen Haszonjárművek új lakóautó  modell kínálatot mutat be a 2018-as Caravan Salon-on Düsseldorfban. Egyrészt itt tartják a jelenlegi Crafteren alapuló Grand California világpremierjét, illete a   lakóautók augusztus 24-szeptember 2 között sorra kerülő legnagyobb kiállításán tartják az új “Calfornia - 30 év” bemutatóját is. Ez utóbbi egy különleges, jubileumi Bulli, és mindössze 999 darabos sorozatban jelenik meg az ikonikus lakóautó 30. születésnapja alkalmából.

VW

A Grand California:

A 2018-as szalon fénypontja az új Grand California, vagyis a Crafter innovatív hajtásával futó exkluzív lakóautó, melyet vezetőt segítő-, valamint információs-szórakoztató rendszerekkel szereltek fel.  A Grand California révén a Volkswagen Haszonjárművek  egy modern, fiatalos és egyedire tervezett lakóautót alkotott. Egyértelmű stílusával, világos színeivel és aprólékosan kigondolt részleteivel a gyártás-közeli állapotban lévő  modell a tavalyi tanulmányautó megvalósítása, és várhatóan 2019 elején kerül piacra. A Grand California főbb jellemzői: tágas hátsó háló-lakrész rögzített ággyal, a tetőtérben opciós gyerekággyal, mozgatható panoráma tetőablak  és egy teljesen

felszerelt   mosdó, fürdőszoba. A hagyományos elsőkerék meghajtású  autó alternatívájaként  összkerék meghajtású 4MOTION  Grand California  bevezetését is tervezik.

 

A “California  -30 év”

 A Transporter harmadik nemzedékén alapuló California harminc évvel ezelőtt mutatkozott be, és jelenleg  ennek hatodik nemzedéke fut az utakon. Az elmúlt 30 év alatt a népszerű lakóautóból több,  mint  165 000 darabot adtak el. A Volkswagen Haszonjárművek márka  az évfordulót a “California- 30 év” modellel  ünnepli, ami korlátozott darabszámban, 999 darabos sorozatként jelenik meg.  A Bulli génjeivel rendelkező kompakt California vonzó ajánlatot jelent minden olyan vásárló számára, aki a mindennapi autójaként  egy lakóautót kíván használni.   Az évfordulós modell egyedi tulajdonságai  között is kiemelkedik az újratervezett, elegáns “Bright Wood” kárpit, a különböző berendezések feljavított változatainak beépítése, és a kontrasztos Reflex Silver Metallic vagy  Indium Grey Metallic színre fújt felnyitható  tető. A korlátozott számban megjelenő gépkocsi   sorozatszámát a B-oszlopon lévő két emblémába építették be.  A Volkswagen Haszonjárművek a piacvezető Californiát  három további specifikációval is bemutatja a Caravan Salon-on, melyek Beach Edition, Coast és Ocean Grey változatban mutatkoznak be. 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.