Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új KODIAQ RS modellje első teljes dizájnrajzait közölte a ŠKODA
2018.09.25.
Újdonság a ŠKODA-ról

Új KODIAQ RS modellje első teljes dizájnrajzait közölte a ŠKODA

A ŠKODA két dizájnrajzzal kínál első ízben teljes betekintést új nagyteljesítményű SUV-modelljére. Fényes fekete részletek sokasága erősíti az új SUV-csúcsmodell dinamikus fellépését, amely a márka kínálatának első SUV-tagjaként hordozza majd a ŠKODA különösen sportos modelljeit jelölő „RS” betűkombinációt. Az érzelmekben gazdag formavilágot elegáns vonalak, sportos kontúrok és a SUV-modellekre jellemző robusztus konstrukció összjátéka kelti életre. A 176 kW (240 LE) teljesítményű ŠKODA KODIAQ RS októberben, a 2018-as Párizsi Autószalon (Paris Motor Show 2018) alkalmával tartja világpremierjét.

skoda

Széles és hangsúlyosan háromdimenziós hatású hűtőrácsa mély benyomást keltő megjelenést biztosít a ŠKODA KODIAQ RS számára, fényes fekete felületeivel emelve ki a SUV-újdonság sportos karakterét, amelyet a cseh márka történetének legerősebb sorozatgyártású dízelmotorja hajt. A tetősínek, az ablakkeretek és a külső visszapillantó tükrök házai szintén sportos feketében jelennek meg, emellett a KODIAQ RS esetében kínálja a ŠKODA első ízben SUV-modell számára Race-kék metálfényezését. Mindemellett a KODIAQ RS az RS-család első tagja, amely már az új, immár vörös V-motívummal (azaz „Victory”) kidolgozott, modern RS-logót hordozza hűtőrácsán, illetve hátulján.

 

Átdolgozott első és hátsó lökhárító

Kifejezetten a KODIAQ RS számára új lökhárítókat is terveztek a ŠKODA mérnökei. Elöl már alapkivitelben kristályhatású teljes-LED fényszórók erősítik magabiztos megjelenését, míg hátsó lökhárítójába a ŠKODA RS-modelljeinek jellegzetes stílusjegyeként az autó teljes szélességében húzódó fényvisszaverőt építettek. A hátsó lökhárító alatt jól érvényesül a két markáns kipufogóvégcső.

 

Az első ŠKODA már alapkivitelben 20 colos könnyűfém keréktárcsákkal

A KODIAQ RS az első ŠKODA, amelynek már szériafelszereltségében is 20 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák szerepelnek. Az antracitárnyalatú „Xtreme” keréktárcsák jól érzékelhetően juttatják kifejezésre az újdonság menetdinamikai képességeit. Ugyancsak a kiemelkedő menetteljesítmények jegyében készültek a 17 colos fékek, illetve kívülről is jól látható, vörösre fényezett féknyergeik.

A KODIAQ RS révén a ŠKODA első ízben hozza el a SUV-szegmensbe sportmodelljei formai nyelvezetét, egyedülálló termékidentitást kínálva. A nagyközönség előtt októberben, a 2018-as Párizsi Autószalon (Paris Motor Show 2018) alkalmával mutatkozik be a KODIAQ-sorozat dinamikus csúcsmodellje.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.