Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új, hosszútengelytávú ID. Buzz
2024.04.03.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

Új, hosszútengelytávú ID. Buzz

Az új, hosszú tengelytávú ID. Buzz modellben egyszerűen sokkal több hely áll rendelkezésére, mint amire vágyik - és még sokkal több is.

VW Haszonjárművek

Több égbolt, több tér, több hely mindenkinek és mindennek: a rövid tengelytávú ID. Buzz modellhez képest 25 centiméterrel megnövelt tengelytáv és karosszériahosszúság révén az új, hosszú tengelytávú ID. Buzz nemcsak 4962 mm-es teljes hosszt, hanem nagyobb kényelmet is kínál. A tolóajtók 19,2 centiméterrel lettek szélesebbek, az utasok pedig mostantól "nagyobb lábon élhetnek" köszönhetően a 2. sorban 8,5 centiméterrel, a 3. sorban pedig 16,5 centiméterrel hosszabb lábtérnek - ez utóbbi azt is biztosítja, hogy immár akár 7 személy is kényelmesen elférjen.

Image

Az új, nagyobb kapacitású lítium-ion nagyfeszültségű akkumulátornak köszönhetően a hosszú tengelytávú ID. Buzz hatótávolsága akár 474 kilométer is lehet újratöltés nélkül. Az akkumulátornak köszönhetően ez a modell nem csak hosszabb távot tesz meg, de gyorsabb is lett (160 km/h végsebesség), a nyomatéka pedig 550 Nm, ami 240 Nm-rel több a rövid tengelytávú modellváltozathoz képest. Jobb gyorsulás és nagyobb teljesítmény akár 1000 kg-os teher vontatásakor - az új, hosszú tengelytávú ID. Buzz ebben is mércét állít a Volkswagen Haszonjárműveknél.

Image

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.