Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Üdv újra nálunk – Ismét rendelhető a Volkswagen e-up!
2022.02.28.
Újdonság a Volkswagenről

Üdv újra nálunk – Ismét rendelhető a Volkswagen e-up!

Folytatódhat az e-up! sikertörténete: a tisztán elektromos hajtásrendszerű kisautó újra megrendelhető. Számos vásárló számára épp a Volkswagen e sikermodellje szolgált belépőül az elektromos mobilitásba, a kis városi specialista ugyanis egyszerre kínál bőséges alapfelszereltséget, akár négy személy számára is helyet és tekintélyes hatótávot. Az e-up! eddig világszerte több mint 80 ezer példányban talált gazdára.

VW

Abszolút eladási slágerré vált az e-up!1 az elmúlt évek során, aminek következtében szállítási határideje nem kevesebb, mint 16 hónapra nőtt. A Volkswagen ezért 2020 végétől átmenetileg nem vett fel több megrendelést kisautójára, amelynek gyártása a rendelésállomány feldolgozása érdekében 2021 folyamán is folytatódott. Az e-up! így tavalyi mintegy 30 800 kiszállításával a második helyet szerezte meg Németországban a legnépszerűbb tisztán elektromos autók márkákon átívelő rangsorában. Miután mára sikerült feldolgozni a felhalmozódott rendelésállományt, Németország után hazánkban is ismét elérhető az ID.32 alatti piaci szegmensbe tartozó modell. Az e-up! most 9 662 160 Ft-tól konfigurálható.

Piaci sikereivel az e-up! nagyban hozzájárul a Volkswagen elektromos offenzívájához. A vállalat eddig több mint félmillió tisztán elektromos hajtásrendszerű autóját értékesítette világszerte, ebből 263 ezer BEV-modellt 2021 folyamán helyeztek első ízben forgalomba. „ACCELERATE” stratégiája részeként a Volkswagen márka 2030-ra legalább 70 százalékra tervezi emelni BEV-modelljei arányát teljes európai kiszállításaiban, ami jóval több mint egymillió járműnek felel meg. A vállalat 2050-re mérleg szerint szén-dioxid-semlegessé kíván válni.


1 e-up! Style– Elektromosenergia-fogyasztás, kombinált (kWh/100 km): 12,7; szén-dioxid-kibocsátás (g/km): 0; gazdaságossági besorolás: A+++

2 ID.3 – Elektromosenergia-fogyasztás, kombinált (kWh/100 km) (NEDC): 15,6-13,1; szén-dioxid-kibocsátás (g/km): 0; gazdaságossági besorolás: A+++.

3 A Személygépjárművek és Könnyű Haszonjárművek Világszerte Összehangolt Teszteljárása (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure; WLTP) szerint az e-up! Style hatótáv szempontjából legelőnyösebb felszereltségi változatában, görgős fékpadon meghatározott, tisztán elektromos hatótáv-érték.
A tényleges tisztán elektromos hatótáv WLTP szerinti értéke a felszereltség függvényében eltérhet. A tényleges tisztán elektromos hatótáv a gyakorlatban a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi funkciók / kiegészítő fogyasztók használata, a külső hőmérséklet, a szállított személyek száma / csomagok mennyisége, valamint a topográfiai viszonyok függvényében változhat.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.