Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Transporter 6.1 a szupermunkás
2024.02.06.
Bemutatkozó

Transporter 6.1 a szupermunkás

Ma a Transporter 6.1 Dobozos jobb teljesítményre képes, mint valaha. Jelentős raktérmagassága mellett vezetőasszisztens-rendszerei korszerű támogatást nyújtanak a közúti forgalomban.

VW Haszonjárművek

Kemény napokon is legyen kipihent 


Nagy rakomány. Nagy forgalom. Sok megálló.

A Transporter 6.1 Dobozos praktikus támogatást nyújt minden helyzetben. Különösen alacsony rakodóperemével, magas rakterével és átgondolt rögzítési lehetőségeivel ideális munkakörülményeket kínál.

Az elektromechanikus kormányművel most további hasznos vezetőasszisztens-rendszerek segítik a sofőrt az utakon.


Jól látható és áttekinthető tér. A kényelmes vezetőfülke teljesen új lehetőségeket tár fel parkolási helyzetben. Számtalan tárolómegoldást kínál, az új LED-es beltéri világítás pedig optimális fénymennyiséget biztosít a munkához.

Image

Minden információ szem előtt van

Az átdolgozott vezetőfülkében mindent szemmel tarthat. A sebesség és a fordulatszám kijelzésére szolgáló két kijelzőn kívül az opcionálisan rendelhető multifunkciós kijelző digitális képernyője további fontos információkat nyújt az aktuálisan megtett útszakaszról, az utazási időről és a fogyasztási adatokról. A multifunkciós kijelző tartalmazza a fáradtságérzékelő rendszert is. Amint a rendszer vezetés közben a normál vezetéstől eltérő viselkedést érzékel, akkor a vezetőnek azonnal pihenőt javasol optikai és hangjelzés formájában. 

Amikor egyik határidő a másikat követi, nincs idő kerülőutakra. A "Discover Media" navigációs rendszerrel kerülőút nélkül juthat el céljához és közben kedvenc zenéit is meghallgathatja. Magától értetődően kiváló hangminőségben.  

Image
Image

Nuygodt, stresszmentes közlekedés

Annak, aki folyton úton van, számtalan időjárási és közlekedési helyzetben kell megállnia a helyét. A jó hír az, hogy Ön a Transporter 6.1-gyel sosincs egyedül, számtalan asszisztens rendszer segíti a vezetésben. 

Pl. oldalszél asszisztens, parkolóradar elől-hátul, sávtartó rendszer, ACC adaptív sebességtartó automatika, parkolást segítő rendszer, kiparkolási-asszisztens, vontatmányirányító rendszer, gumiabroncsnyomás kijelző, táblafelismerő rendszer, lejtmenet asszisztens. 

Image

Próbálja ki Ön is ezt a szupermunkás modellt Kaposváron a SPIRIT AUTO-nál! 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.