Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Tovább fokozott dinamika, kényelem és biztonság – új felszereltségi csomag a ŠKODA FABIA számára
2019.08.02.
Újdonság a ŠKODA-ról

Tovább fokozott dinamika, kényelem és biztonság – új felszereltségi csomag a ŠKODA FABIA számára

Új opcionális felszereltségi csomaggal érkezik a 2020-as modellévre a ŠKODA FABIA. A már megrendelhető, új Black csomag olyan sportos stílusjegyekkel szolgál, mint például a fekete hűtőrács és a fekete könnyűfém keréktárcsák. A KESSY kulcsnélküli nyitási rendszer biztonságát a kulcsba épített mozgásérzékelő növeli.

skoda

2018 nyarán széleskörű modellfrissítésen esett át a ŠKODA FABIA, a népszerű kisautó kínálatában extrafelszerelésként egyebek mellett a LED-technikájú fényszórók és hátsó lámpák, illetve újabb biztonsági rendszerek is megjelentek, köztük a sávváltást segítő berendezéssel (Blind Spot Detect) és a hátsó keresztirányú forgalom asszisztenssel (Kiállási asszisztens „Lite”). A 2020-as modellévre a cseh autógyártó két új felszereltségi csomagot is kínál e modellsorozatához. Az extraként rendelhető Black csomag a ŠKODA FABIA külső megjelenését ruházza fel sportos stílusjegyekkel: a fekete ŠKODA-hűtőrács a sportos FABIA MONTE CARLO lifestyle-változatét idézi, s ugyancsak fekete fényezést kapnak a külső visszapillantó tükrök házai, valamint a 15 col peremátmérőjű MATONE és a 16 colos VIGO könnyűfém keréktárcsák. A feketére fényezett tetővel is kombinálható Black csomag tartalmát LED-technikájú hátsó lámpák teszik teljessé.

 

KESSY a kulcsba épített új mozgásérzékelővel

Az extrafelszerelésként rendelhető KESSY nyitási rendszer kulcsába új mozgásérzékelőt építenek, így csökkentve a ŠKODA FABIA lopásának és feltörésének veszélyét. A rendszer 15 perc után automatikusan lekapcsolja a kulcs rádiójelét, ha a kulcs nincs mozgásban, például ha a fiókban vagy az íróasztalon található. Amint a kulcs újra mozog, a jeladó-funkció ismét aktiválódik, s a ŠKODA FABIA a jól ismert módon, kényelmesen nyitható és nyomógombbal indítható, anélkül, hogy a vezetőnek egyáltalán kézbe kellene venni a kulcsot.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.