Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Társ az élet minden területén
2023.11.11.
Aktuális

Társ az élet minden területén

Legyen szó anyagszállításról, terhek vontatásáról vagy nehezen járható utakon való közlekedésről. Akár városban, vidéken, vagy terepen. Az új Amarok minden modellje kiemelkedően sokoldalú.

VW Haszonjárművek

Az új Amarok minden szempontból túlszárnyalta az elődjét. A számos okos funkcióval még jobban felkészült az intenzívebb igénybevételre. Például az akár 3,5 t vontatható tömeggel rendelkező vonóhorog révén, ami mostantól minden automata sebességváltóhoz elérhető.

Vagy a rakodófelületnek köszönhetően, ami a kerékdobok között elegendő helyet biztosít egy keresztbe felrakható és erős rögzítőszemekkel rögzíthető EUR raklap számára. Ezek, és még sok más teszi még sokoldalúbb haszonjárművé.

Az új kényelmi felszereltségi elemeknek, a több mint 25 asszisztensrendszernek, a légzsákoknak és a sokféle külső dizájncsomagnak köszönhetően ez a pickup személyszállítás és rakományszállítás közben is ugyanúgy ragyog. Mindegy, hogy városi környezetben vagy járatlan utakon.

Most ismerje meg közelebbről a Volkswagen Haszonjárművek új pick upját a Volkswagen Amarokot, Kaposváron a SPIRIT AUTO-nál! 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.