Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. StadiumX feat. CUPRA - Elkészült a CUPRA-életérzés magyar zenei toplistája
2023.05.02.
Újdonság a CUPRA-tól

StadiumX feat. CUPRA - Elkészült a CUPRA-életérzés magyar zenei toplistája

A CUPRA DNS-ének fő alkotóelemei az egyediség, dinamizmus és szenvedély. Ezt a spanyol életérzést mostantól a nemzetközi színtéren is elismert DJ páros, a StadiumX képviseli Magyarországon a CUPRA márkanagyköveteként. A duó tagjai ennek apropóján összeállítottak egy olyan zenei listát, amely mindenkit felpörget – és nem csak vezetés közben.

CUPRA

A progressive house formáció két tagja, Nagy Dávid és Milichovszki Zsolt – művésznevükön Dave Martin és Sullivan – a továbbiakban egy-egy CUPRA Formentorral járják az utakat. Életmódjuknak és újszerű, egyedi stílusuknak megfelelően a mindennapi közlekedésükhöz is egy igazán különleges és dinamikus társat választottak. A páros tagjai az egész világot meghódították, csakúgy, mint a CUPRA márka: több kontinensen, számos nagyvárosban és rengeteg fesztiválon léptek már fel, olyan nemzetközileg ismert és elismert producerekkel és énekesekkel alkottak közösen, mint David Guetta, Nicky Romero, Bob Sinclair vagy Sam Martin.


A CUPRA-életérzés által inspirált, „Formentor Fever” névre keresztelt playlistre a duó tagjai olyan elektronikus zenei előadók dalait válogatták össze, akik dinamizmusban és exhibicionizmusban a legközelebb állnak a barcelonai márka stílusához.


„A CUPRA tudatosan törekszik arra, hogy szakítson a hagyományossal, hogy újszerű, exkluzív legyen, erős és valódi érzelmeket váltson ki. A StadiumX progresszív zenei lendületével pont olyan inspiráló a színpadon és a rádióban, amilyen úttörő a CUPRA a tervezőasztalon és az utakon” – mondta Rozgonyi Ádám, a SEAT|CUPRA márkaigazgatója. „Köszöntjük a StadiumX-et a CUPRA Tribe-ban, ami valóban egy tartalmas és egyedi együttműködés kezdete.”


A Formentorok már megmutatták a DJ-knek, hogyan értelmezik újra az autózást, mit jelent egy CUPRA volánja mögött ülni. Most a StadiumX-en a sor, hogy megmutassa, milyen az, amikor egy dinamikus márka ilyen lendületes alkotókkal párosul.


Csatlakozz Te is a CUPRA Tribe-hoz és vedd fel a ritmust az első, április 29-ei StadiumX  Powered by CUPRA afterpartyn a Budapest Parkban, a Parov Stelar koncert után, 22:00-tól!

Addig is hangolódj a dinamizmusra a Formentor Fever ütemeivel!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.