Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Sportos és családi autókkal érkezeik a ŠKODA az idei AMTS-re
2018.03.26.
Újdonság a ŠKODA-ról

Sportos és családi autókkal érkezeik a ŠKODA az idei AMTS-re

Négy autót állít ki a ŠKODA az idei AutoMobil és Tuning Show-n (AMTS) a HUNGEXPO-n március 23-25. között. A márka ezúttal három fronton képviselteti magát a budapesti rendezvényen: az SUV tematikus kiállításon az új ŠKODA KAROQ és a ŠKODA KODIAQ lesz megtekinthető, míg a gyári csúcsragadozók elnevezésű szekcióba egy SUPERB SportLine-t és egy OCTAVIA COMBI RS modellt visz a márka.

SKODA

Ezen kívül a ŠKODA megjelenik, a Közlekedik a család közlekedésbiztonsági vetélkedő standján is, ahol a verseny fődíját, egy ŠKODA RAPID FAMILY személygépkocsit állít ki. Mint ismert, az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság és szakmai támogató partnerei idén is megrendezik a családok autós versenyét a márka támogatásával, amelyre olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező családok nevezhetnek, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, és 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

A területi versenyeket a fővárosi és a megyei baleset-megelőzési bizottságok bonyolítják le 2018. április 14. és június 9. között, a családi vetélkedő országos döntőjére az ORFK-OBB szervezésében 2018. június 23-24-én kerül sor, ami után a legügyesebb család veheti át az AMTS-en kiállított gépkocsit.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.