Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA SCALA – Az első képek az utastérről
2018.12.03.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA SCALA – Az első képek az utastérről

Egy héttel Tel Aviv-i világpremierje előtt a ŠKODA bemutatja a ŠKODA SCALA utasterének első fotóit. A cseh márka újszerű beltérkoncepciója a ŠKODA VISION RS tanulmány formatervezési irányvonalát követi, amelynek érzelmekben gazdag dizájnja a SCALA révén ölthet elsőként formát sorozatgyártású modellben, az érzelmek és az ergonómia a márkára jellemző együttesét alkotva. Meghatározó elemei a magasra, a vezető látóterébe helyezett központi képernyő és a teljes egészében új fejlesztésű műszerfal.

skoda

Amint Norbert Weber, a ŠKODA AUTO beltér-formatervezésének vezetője kiemelte: „A ŠKODA SCALA az első sorozatgyártású modell, amelyben már új beltér-koncepciónkat valósítottuk meg, ahol új színekkel és anyagokkal még modernebb dizájnnyelvezetet alkalmaztunk. E koncepció a SCALA sorozattal tartott premierje a ŠKODA új márkaegyéniségének bemutatkozása is egyben, amely egyszerre érzelemdús és funkcionális.”

A ŠKODA SCALA utastérkoncepciójának középpontjában a képernyő áll, amely akár 9,2 col képátlójával a legnagyobb e piaci szegmensben, s a vezető, illetve az első utas számára egyaránt jól látható. A szabadon álló központi képernyőt a motorházfedél érzelmekben gazdag vonalvezetésére rímelő karaktervonal szegélyezi, amely a monitor alatti szakaszán ergonomikus kéztámaszként is szolgál az érintőképernyő kezelése során.

A légkondicionáló berendezés a középkonzolon elhelyezett kezelőelemei, valamint az automatikus motorleállítás és -indítás rendszere (Start-Stop System), a menetprofilválasztás (Driving Mode Select) és a parkolási asszisztens (Park Assist) gombjai szintén jól elérhetők közvetlenül a sebességváltókarról. A szélső légbefúvó nyílások egészen az ajtókárpitokig húzódva szélesítik vizuálisan az utasteret, illetve erősítik tovább az eleve tágas térérzetet.

A műszerfal és az első ajtókárpitok igényes, puha habbevonatát új, speciális szemcsézetű felületek borítják, amely kristályhatású struktúrát idézve a jövőben a ŠKODA márka stílusának meghatározó elemévé lépnek elő.

A ŠKODA SCALA december 6-án, Tel Avivban (Izrael) tartja világpremierjét, amelyről a ŠKODA Storyboard oldalán, illetve különböző közösségimédia-csatornákon élő közvetítés is látható.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.