Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE – Sportos, még robusztusabb fellépés és terepes megjelenés
2018.11.12.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE – Sportos, még robusztusabb fellépés és terepes megjelenés

Két hónappal a ŠKODA FABIA átfogó dizájn- és műszaki frissítését követően a cseh autógyártó most egy terepes megjelenésű SCOUTLINE változatot mutat be. A ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE markáns matt fekete és ezüstszínű karosszéria-kiegészítőkkel, illetve 16 és 17 colos könnyűfém keréktárcsákkal érzékelteti kalandra született egyéniségét. Az új változat bizonyos európai piacokon, s a FABIA COMBI minden motorváltozatával és normál színével rendelhető.

skoda

Az új ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE modellspecifikus, ezüstszínű betétekkel kiegészített matt fekete első légterelővel erősíti új tervezésű hűtőrácsa és keskenyebb fényszórói dinamikus összhatását. Kerékjárati és küszöbborításai ugyancsak matt feketében, míg külső visszapillantó tükreinek házai és tetősínjei ezüstszínben tűnnek fel. A hátsó lökhárító és a diffúzorelem az első légterelőhöz hasonlóan a matt fekete és az ezüst színkombinációja. A SCOUTLINE változat alapkivitelben 16 col peremátmérőjű „Rock” könnyűfém keréktárcsákkal készül, míg kívánságra a csiszolt antracitmetál felületű, 17 colos „Braga” könnyűfém keréktárcsák is rendelkezésre állnak.

 

Teljes motorválaszték, egyaránt Euro 6d-TEMP kipufogógáz-minősítéssel

A ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE a FABIA sorozat MPI- és TSI-erőforrásaival kapható, amelyek egyaránt háromhengeres, 1,0 liter öszlökettérfogatú konstrukciók és a jelenleg legszigorúbb Euro 6d-TEMP előírásoknak is megfelelnek. Az automatikus motorleállítás és -indítás (Start-Stop System), valamint a fékezési és motorfék-fázisok alatti energia-visszatáplálás (rekuperáció) rendszere szintén az alapkivitel része. A két TSI-erőforrás benzinmotor-részecskeszűrővel is rendelkezik.

A ŠKODA FABIA COMBI SCOUTLINE természetesen a nemrég felfrissített FABIA-sorozat minden további fejlesztésének előnyeit is kínálja. A ŠKODA modellpalettájának harmadik legnagyobb darabszámban értékesített tagja 2018 augusztusában még markánsabb külsőt, valamint új üléskárpitokat és műszerfalat kapott. Első ízben szerepelnek a ŠKODA FABIA kínálatában a kívánságra rendelhető LED-fényszórók és az ugyancsak LED-technikájú hátsó lámpák, illetve olyan fejlett vezetői segédrendszerek, mint a távfény-asszisztens (Auto Light Assist), a sávváltást segítő rendszer (Blind Spot Detect) és a hátsó keresztirányú forgalom asszisztens (Rear Traffic Alert). Utóbbi radarérzékelői segítségével a parkolóhelyről vagy kapubejáróból kitolatáskor figyelmeztet időben a jármű mögötti forgalomra. Mindezt olyan „Simply Clever” ötletek egészítik ki, mint a két USB-csatlakozó hátul, a megfordítható csomagtér-szőnyeg, valamint az 530 - 1395 literes térfogatával a kategória legnagyobb csomagtartójának menet közben töltődő és kivehető LED-lámpája.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.