Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. SEAT Leon flotta a rövidpályás gyorskorcsolyázóknak
2018.03.29.
Újdonság a SEAT-ról

SEAT Leon flotta a rövidpályás gyorskorcsolyázóknak

A tavalyi nyolc után idén tíz SEAT Leont bocsátott a rövidpályás gyorskorcsolya válogatott rendelkezésére a SEAT. A legeredményesebb versenyző, Liu Shaolin Sándor a SEAT zászlóshajójával, egy Leon Cuprával járhat.

SEAT

„Tavaly ilyenkor egy viszonylag ismeretlen, ám nagyon ígéretes sportág támogatásába kezdtünk, de a válogatott az elmúlt 12 hónap alatt egymás után hozta a kiváló eredményeket. Arról nem is beszélve, hogy a Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor összetételű magyar férfi váltó 5000 méteren történelmet írt, és megszerezte Magyarország első aranyérmét a téli olimpiai játékokon” – mondta Papp Zoltán, a Porsche Hungaria SEAT márkaigazgatója.

„A lányok is történelmet írtak, hiszen negyedikek lettek Phjongcshangban, több mint három másodperccel javítva meg az országos csúcsukat” – emelte ki Orendi Mihály a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség, (MOKSZ) ügyvezető igazgatója hozzá téve, hogy azért bővült tízre a támogatói flotta, mert a téli olimpiára mindkét nemből öten kvalifikálták magukat, így a MOKSZ és a SEAT megállapodott, hogy mind a tízen kapjanak egy-egy autót.

Így tehát Bácskai Sára Luca, Jászapáti Petra és Kónya Zsófia az ötajtós 1.4 TSI Style SEAT Leont, míg Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Oláh Bence, Heidum Bernadett, és Keszler Andrea pedig a SEAT Leon kombi (ST) változatát vezetheti ugyancsak a 125 LE 1.4 TSI motorral. Az egyéniben is legeredményesebb versenyző, Liu Shaolin Sándor pedig – aki most március végén is nyert egy ezüstérmet összetettben a montreali rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságon – egy 300 lóerős SEAT Leon Cuprát kaphatott.

A SEAT ugyanakkor azt is bejelentette, hogy az autókhoz vezetéstechnikai tréninget is ajándékoz.

Ez Liu Shaoang számára kissé korai még, de idén már megszerzi a jogosítványt, hiszen a tavalyi év az olimpiai felkészüléssel és a versenyekkel ment el. Mint mondta választania kellett: vagy olimpiai bajnok lesz vagy megszerzi a jogosítványt. Hát inkább olimpiai bajnok lett.

Knoch Viktor a tavalyi 1.4 TSI-ből ül át az idei, szintén kombi Leonba, és nem azért örül a Leonnak, mert kívülről-belülről szép autó, hanem a két éves gyerek miatt a kombi sokkal praktikusabb, mint bármi más: a gyerekkocsival együtt minden elfér benne, és hosszú úton is kényelmes.

Liu Shaolin Sándor Leon Cuprájának teljesítményét DSG automata sebességváltó továbbítja a kerekekhez. „Jobban szeretem az automatát, mert nagyon lusta vagyok” – mosolygott Sándor, hozzátéve, hogy a vezetéstechnikai tréning nagyon jó ötlet, ami nemcsak neki lesz hasznos, hanem a csapat minden tagja számára.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.