Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Premier Brazíliában: úttörő jellegű pick-up tanulmányautó a Volkswagentől
2018.11.07.
Újdonság a Volkswagenről

Premier Brazíliában: úttörő jellegű pick-up tanulmányautó a Volkswagentől

November 6-án, a  Sao Paulo-i nemzetközi autószalonon a Volkswagen  egy rendkívüli pick-up tanulmányautó világpremierjét ünnepeli, amely egyesíti  a digitálisan  hálózatba kapcsolt szabadidő autó (SUV) tulajdonságait  a következetesen továbbgondolt pick-up sokoldalú felhasználhatóságával. Az új tanulmányautó egyik kiemelkedő újítása  a többcélúan változtatható raktér, ami néhány egyszerű mozdulattal  jelentősen  megnövelhető a dupla kabin összecsukható hátsó részének köszönhetően.

VW

A tanulmányautót az Amarok alá pozícionálták, és ugyanúgy a moduláris keresztmotoros (MQB) platformra épül, mint  a sikeres Tiguan szabadidő-autó. Az új összkerék hajtású tanulmányautó világpremierje egyben a visszaszámlálás kezdetét is jelenti a sorozatgyártás előtt; ugyanis ezt a modellt néhány apróbb változtatással belátható időn belül bevezetik a brazil piacon . Az  új pick-up-ban  további nagy lehetőségek rejlenek, így ez a megoldás más régiókban is alkalmazható  lehet.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.