Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Multivan – a sokoldalú tehetséggel megáldott kisbusz
2021.04.26.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Multivan – a sokoldalú tehetséggel megáldott kisbusz

Sikertörténet – Vegyük a korszak legjobb transzporterét és adjuk hozzá egy személyautó menetkényelmét, valamint a belső tér soha nem látott variálhatóságát. Az eredmény: a Multivan. Még mindig a kisteherautók ikonja, generációjának kultikus modellje. Egyedülálló Bulli DNS-sel. A teljes egészében megújult Multivan továbbra is hű marad ehhez a DNS-hez. És pontosan ez a terv: a Volkswagen Haszonjárművek még idén a következő automobil-korszakba transzferálja a Multivan modellt és a hozzá kapcsolódó életérzést.

VW Haszonjárművek

Páratlan DNS-e teszi a Multivant minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb kisbuszává Egy igazi mindentudó jármű a családnak, a munkához, a sportoláshoz, a szabadidőhöz és minden kalandhoz. Az összes modell a Transporterre épül – a T3, T4, T5 és T6 modellekre. 2019-ben újult meg a jelenlegi, negyedik generáció: ez a Multivan6.1.

1985 szeptemberében a Volkswagen bemutatta a T3 új változatát a Frankfurti Autószalonon (IAA): ez volt az első Multivan.

A Transporter és a Caravelle mellett tehát ebben a modellben a kényelmes menettulajdonságok egy többszörösen variálható beltéri koncepcióval találkoznak: a jármű hátsó üléssora fekvőfelületté alakítható. A Multivan egy korai modelljében helyet kapott továbbá egy lehajtható asztal is. Ezeknek köszönhetően a kisteherautó igény szerint másodpercek alatt kompakt, minimalista lakóautóvá alakítható.

A „mozgó szerszámként” működő, jól átgondolt Multivan mindezt konstruktív DNS-ével és karizmatikus dizájnjával biztosítja. A forma követi a funkciót: mozgó tér rövid hátsó túlnyúlásokkal és meredeken ívelő első szélvédővel. A jármű belsejében a járművezető és utasa közvetlenül az első tengelynél foglalnak helyet, így a személyautók világánál magasabbról élhetik át a Bullira jellemző életérzést, ami már kultikusnak mondható. A következő 35 évben a Volkswagen Haszonjárművek tovább tökéletesítette a Multivan ötletét és ezt az ikonikus modellt generációkon átívelve szabja az adott korszak igényeihez. Eközben időről időre új üléssín-rendszereket, új forgatható és egyes üléseket, variálható asztalokat, egyre intelligensebb infotainment- és asszisztensrendszereket, valamint extra hatékonyságot és biztonságot is kapott a Multivan. Megtartottuk azonban a jármű DNS-ét és a „rugós svájci bicskára” jellemző sokoldalúságot és tartósságot – beleértve az első ülések egyedülálló pozícióját, a maximális variálhatóságot és a vezetőülés és az első utasülés közötti praktikus átjárhatóságot hátrafelé.

Albert Kirzinger, a Volkswagen Haszonjárművek vezetője egy rövid videóban mesél arról, mi teszi a Bullit Bullivá: „Az alapvető DNS természetesen a tér. Az új Multivant a tágasság jellemzi. Sokoldalúság, használható sokoldalúság. Ez jellemző az összes Bullira, így a hetedikre is. És ilyen a Multivan is.”

A Multivan új generációjával a Volkswagen Haszonjárművek ebben az évben hidat kovácsol a jövő felé. Minden idők legjobb Multivanje – fenntarthatóbb, kényelmesebb, biztonságosabb, okosabb, még inkább hálózatba kapcsolt és kiválóbb, mint valaha. Hannoverben a Haszonjárművek szakértői a digitalizált és elektromos korszakba vezetik a Multivan egyedülálló DNS-ét és az ehhez kapcsolódó életérzést. A következő hetekben és hónapokban megmutatjuk a Multivan lényegi elemeinek változásait.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.