Újdonság a CUPRA-ról
2022.05.23.

Modern ritkaság - CUPRA Ateca

Ritka, hogy különböző elemek találkozásának, valami új és legendás legyen a végeredménye. Gyakran ezek eredménye a lehetetlenség határait súrolja. Minden előzetes várakozást felül múlnak és egy hihetetlen kalandban részesítik az embert. Az új CUPRA Ateca is ilyen. A sportosság és a kifinomultság találkozása. Az erő és kiegyensúlyozottság mintája.
CUPRA

Közvetlenül illeszkedve a CUPRA arculatához. a CUPRA Ateca az eredetiség és magabiztosság … Úgy tervezték, hogy minden tér és kényelem, amely egy SUV-val jár meglegyen benne, de mégis hangot adjon az erőnek, melyet képvisel. Dinamizmus és higgadtség különös keveredése. A vadság és az önuralom egyensúlya van meg benne. Ez több, mint egy autó. Ez már egy életstílus.

Üljünk be az autóba, amely megreformálja az autóipart. Újradefiniálja a prémium fogalmát. Máshogy gondolkozik, mint a többiek. Az új CUPRA Ateca azoknak lett tervezve, akiknek nemcsak a státusz a legfontosabb. Ez egy szórakoztató autó, de mégis a verseny élteti. Egyenesen a verseny pályáról érkezett, de az utcákra tervezve.