Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a legmagasabb szintű teljesítményt és váljon a CUPRA törzs részévé. Fedezze fel CUPRA kedvencét most.

  1. Hírek
  2. Modern ritkaság - Az új CUPRA Ateca
2022.05.03.
Újdonság a CUPRA-ról

Modern ritkaság - Az új CUPRA Ateca

Ritka, hogy különböző elemek találkozásának, valami új és legendás legyen a végeredménye. Gyakran ezek eredménye a lehetetlenség határait súrolja. Minden előzetes várakozást felül múlnak és egy hihetetlen kalandban részesítik az embert. Az új CUPRA Ateca is ilyen. A sportosság és a kifinomultság találkozása. Az erő és kiegyensúlyozottság mintája.

CUPRA

Közvetlenül illeszkedve a CUPRA arculatához. a CUPRA Ateca az eredetiség és magabiztosság … Úgy tervezték, hogy minden tér és kényelem, amely egy SUV-val jár meglegyen benne, de mégis hangot adjon az erőnek, melyet képvisel. Dinamizmus és higgadtség különös keveredése. A vadság és az önuralom egyensúlya van meg benne. Ez több, mint egy autó. Ez már egy életstílus.

Ahogy már a CUPRA Sales és Marketing alelnöke bemutatta, a márka céljául a "valahova tartozás, a büszkeség és a bátorság érzetének" átadását tűzte ki. Ugyanazok az értékek, és karakterek, melyeket a vásárlóinkkal is igyekszünk megosztani. A CUPRA Ateca testesíti meg ezeket az ötleteket. Életre kelti őket, és egésszé gyúrja össze.

Üljünk be az autóba, amely megreformálja az autóipart. Újradefiniálja a prémium fogalmát. Máshogy gondolkozik, mint a többiek. Az új CUPRA Ateca azoknak lett tervezve, akiknek nemcsak a státusz a legfontosabb. Ez egy szórakoztató autó, de mégis a verseny élteti. Egyenesen a verseny pályáról érkezett, de az utcákra tervezve.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.