Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Miklós Edit felépülését egy Audi Q5 is segíti
2018.01.19.
Das WeltAuto hírek

Miklós Edit felépülését egy Audi Q5 is segíti

A hét végi sportbaleset után a magyar sísport legeredményesebb versenyzője Budapesten beszélt a sérülést követő terveiről, majd átvette elkötelezett támogatója, a Das WeltAuto által biztosított Audi Q5 gépkocsit.

Weltauto

„Kicsit későbbre terveztünk egy sajtótájékoztatót, a phjongcshangi téli olimpia előtti napokra. Az olimpiát meg is tartják, igaz a hétvégi balesetem miatt nélkülem, de szerintem a fiatalok jól fogják képviselni Magyarországot” – kezdte sajtótájékoztatóját Miklós Edit, hozzáfűzve: a gyógytorna már másnap megkezdődött, és a klinikáról elhozhatott egy mozgatógépet, ami csak 90 fokig engedi hajlítani a térdét.

„Számíthat ránk, akinek céljai vannak” – olvasható a felirat az Audi Q5 3.0 TDi oldalán, amelynek kulcsát Frank György, a Das WeltAuto márkaigazgatója adta át Editnek, aki az esemény után haza indult Csíkszeredára.

„Szeretnék köszönetet mondani a Das WeltAutónak és az Audinak, hogy így, a sérülésem után is támogatnak. De ez olyan sport, hogy bármikor bekövetkezhet egy sérülés” – mondta Miklós Edit.

A balesetet részben a saját hibájának tartja, mert mint felidézte, nem a megfelelő testtartással ment be abba a bizonyos kapuba. Noha voltak, akik szerint a tavalyi sérülés után túl korai volt az idei szezonban indulni, Edit nem gondolja, hogy elhamarkodta volna a versenyzést. „Ebben a sportágban csak úgy lehet eredményt elérni, ha versenyez az ember. A versenyen erős voltam, a lábam stabil volt, nem fájt lesiklás közben, pedig nagyon rázott a pálya” – emlékezett vissza a szombaton történtekre. Ami a jövőt illeti, az első célja, hogy újra tudjon síelni, így nem gondol még a következő olimpiára, bár a kora alapján arra is lenne esélye.

„Próbálok nem csüggedni. Most otthon, Csíkszeredán nekifogok a rehabilitációnak. Mivel ez a baleset nagyban különbözik a tavalyitól, nem kell legyűrni a félelmet, hogy merjek megint sízni, mint a tavalyi sérülésem után. Inkább azt emészt, hogy lemaradtam az olimpiáról. Emiatt nehezebb ezt a sérülést feldolgozni. De tudom, hogy mindenki mellettem van a Síszövetségtől a versenyzőtársakig, és ez erőt ad a folytatáshoz” – jelentette ki Miklós Edit.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.