Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Még elegánsabb, még több fejlett technikával – Új Xcellence felszereltség az Alhambra számára
2018.08.16.
Újdonság a SEAT-ról

Még elegánsabb, még több fejlett technikával – Új Xcellence felszereltség az Alhambra számára

Új Xcellence felszereltséggel frissíti tágas és sokoldalú Alhambra modelljét a SEAT, még színvonalasabb dizájnnal és technikával ruházva fel e nagysikerű egyterűt.

seat

Az Alhambra továbbra is az egyterűek piacának élvonalához tartozik, külső megjelenésében és utasterében dinamikus és igényes stílussal ötvözve kiemelkedő sokoldalúságát – s egyaránt rugalmasan szolgálva a családi programok, a hobbi, a munka és a flottaüzem céljait.

Az új Xcellence egyszerre bővíti az Alhambra erényeit, illetve fejleszti új dizájn- és műszaki különlegességekkel a SEAT egyterűjét.

A Reference és a Style felszereltségi szintek fölé pozicionált Xcellence az igényes megoldások eleve bőséges együttesét gazdagítja az egyedi Xcellence hűtőráccsal, parkoló radarral, kulcsnélküli nyitással, krómozott ablakkeretekkel és tetősínekkel, egyéni Xcellence küszöblécekkel, valamint Xcellence specifikus kárpitozással, de a 17 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsákat is új dizájn jellemzi.

Az egyterű külső megjelenése egyedi Xcellence hűtőráccsal és a SEAT Front Assist biztonsági rendszerének radartechnikáját is diszkréten magában rejtő, felfrissített SEAT-logóval újul meg. Utóbbi technika az Xcellence felszereltségi szinten az alapkivitel része, míg az elöl elhelyezett multifunkciós kamerával működő, az éppen igénybe vett forgalmi sáv tartását segítő rendszer (Lane Assist) a választható extrák sorát bővíti. A krómozott ablakkeretek és tetősínek az Alhambra prémiumkarakterét erősítik.

Az utastérben elöl és hátul egyaránt LED-technikájú olvasólámpák mellett a piperetükör, a lábtér, a kesztyűtartó és a csomagtér LED-világítása is a vezető és az utasok rendelkezésére áll.

Az Alhambra motorpalettáján egy benzin- és két dízelüzemű erőforrás sorakozik. Az 1.4 TSI (150 LE) benzinmotor DSG sebességváltóval rendelhető, míg a 2.0 TDI dízelmotor   150 lóerős változata manuális vagy DSG váltóművel és 4Drive összkerékhajtással is szerepel a kínálatban. A legerősebb dízelmotorként kapható 2.0 TDI (177 LE) a DSG sebességváltóhoz és a 4Drive összkerékhajtáshoz csatlakozik.

A SEAT Alhambra továbbra is az élet minden területén tökéletes kísérő – dinamikus és mindenekelőtt kiemelkedően sokoldalú. Új Xcellence felszereltségi szintjével az Alhambra színvonalasabb minőségérzettel szolgálva az intenzív verseny jellemezte piac még erősebb szereplőjévé vált.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.