Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. Luca de Meo, a SEAT elnöke video konferencián ismertette a Genfi Autókiállítás újdonságait
2018.03.02.
Újdonság a SEAT-ról

Luca de Meo, a SEAT elnöke video konferencián ismertette a Genfi Autókiállítás újdonságait

Néhány nappal a Genfi Autókiállítás megnyitása előtt Luca de Meo, a SEAT elnöke video konferencián ismertette a SEAT és a CUPRA márkák újdonságait. A video mostantól elérhető a SEAT-MediaCenter-ben.

SEAT

A SEAT igen jó mutatókkal rendelkezik az év legnagyobb autós eseménye időszakában. Sorrendben már második éve a spanyol márka tekinthető Európa egyik leggyorsabban növekvő márkájának. A tavalyi év kiváló eredményeit követően - melyek az elmúlt 16 év legjobb eredményét jelentik - a SEAT értékesítés az idén januárban is két számjegyű értékkel, 20,4%-kal növekedett.

Most a CUPRA révén az egyedi partnereknek szánt új, és különleges márka is bemutatkozik a nagyközönség előtt. A SEAT-ba integrálódó új márka ezúttal a Genfi Autókiállításon lesz először látható az autózás iránt érdeklődők nagy seregszemléje újdonságaiként. A CUPRA standon a különleges, dinamikus és erős CUPRA Atecát állítják ki a maga 300 LE motorjával, 4Drive összkerék hajtásával és 7 sebességes DSG váltójával, melyek az autót egy új korszakba emelik.

A CUPRA stand legérdekesebb újdonsága a CUPRA e-racer, mely Genfben lesz először látható. Ez az autó motorsportra termett, hiszen folyamatosan 300 kW teljesítményre képes, csúcsteljesítménye pedig eléri az 500 kW-ot. Ez az autó lesz a világ első elektromos túra versenyautója.

A SEAT standján bemutatkozik a 300 lóerős 2.0 TSI motorral, 4 Drive összkerék hajtással és DSG sebességváltóval megjelenő új Leon CUPRA R ST, valamint a 150 lóerős 1.5 TSI EVO motoros Leon FR. Ugyancsak itt lesz látható az Ibiza FR változata, mely most először jelenik meg 90 lóerős 1.0 TGI, azaz CNG hajtású változatban.

A mostani genfi autós seregszemle másik érdekessége a SEAT Digital Cockpit, a digitális műszerfal bemutatása lesz, melyet a CUPRA Ateca, a Leon Cupra R ST és az Arona Genfben megjelenő változataiban lehet megismerni. A digitális műszerfal egy interaktív kijelzőként működő eszköz, mely modern és változatos formai kialakításával és számtalan funkciójával segíti a vezető számára érdekes egyéni beállítások kialakítását.

A március 8-án megnyíló autókiállítás SEAT standján további érdekességének számít a Shazam SEAT-okba történő integrálása. Ez az innovatív zene-felismerő rendszer, mely a most zárult Mobile World Congress alkalmával mutatkozott be, áprilistól lesz elérhető a SEAT autóiban. Innentől kezdve vezetés közben is könnyen és biztonsággal lehet használni a Shazam alkalmazást.

A kiállítás első sajtónapján, március 6-án 12.00 órakor, Wayne Griffith, a SEAT marketingért és értékesítésért felelős alelnöke, és Matthias Rabe, kutatásért és fejlesztésért felelős alelnök tart sajtó-beszélgetést.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.