Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Leonból a Lionsnak...... avagy egy kis segítség, hogy segíthessenek.
2019.03.07.
Esemény

Leonból a Lionsnak...... avagy egy kis segítség, hogy segíthessenek.

Szokatlan kéréssel fordult a Kaposvári Kosárlabda Klubhoz Dr. Liszovszki Ágnes, a Lions Club Kaposvár I.elnöke. Egy váratlan tragédia következtében megszorult család egyik gyermekének kérte, hogy a KKK gyűjtsön össze egy kis adományt, hiszen a fiú, kosárlabdázó termettel van megáldva. Elsősorban cipőkre, de egyéb ruhaneműre is gondoltak az oroszlánosok, a kosaras fiúk pedig a megrázó történet hallatán kis híján egy teljes SEAT csomagtartót megtöltöttek a felajánlott ruhaneműkkel.

seat

A Lions Club Kaposvár I. szerteágazó tevékenységet folytat, sok családnak nyújtunk anyagi segítséget, tartós élelmiszer adományokat – tudtuk meg az elnök asszonytól. 

Folyamatosan támogatjuk különböző programokkal a Borostyánvirág Anyaotthont, az Árvácska Anyaotthont., Több száz rászoruló gyermeknek adtuk meg a "látás lehetőségét" ingyenes szemüvegek átadásával. Programokat szervezünk a Vakok és Gyengén látók Egyesület tagjainak. Egészségügyi szűrővizsgálatokat, véradást szervezünk, tartunk. Tavasszal átadjuk a következő  25 szemüveget. Mivel az egészség védelme az egyik alapvető programunk, ezért a Városligetben megépítünk egy Mezítlábas Illatösvényt óvodásoknak, iskolásoknak, szülőknek, nagyszülőknek.

A Kaposvári KK tagjait örömmel tölti el, hogy egy ilyen nemes célokat megvalósító szervezet segítségére lehetett!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.