Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Laia Sanz: A motorsport a véremben van
2022.06.06.
Esemény

Laia Sanz: A motorsport a véremben van

"A jövő autóiparának technológiája kifejezetten ember-központú lesz, és nem gép-központú."

CUPRA

Egy korábbi interjú Laia Sanz-zal a CUPRA versenyzőjével.

Mi a szenvedélyed?

Motor, autó, vagy a versenyzés úgy általánosságban… Mindig is szerettem a versenyzést. Nem csak a győzni, hanem fel is fedezni a bennem rejlő potenciált, feszegetni olyan határokat, amire mások azt mondják "lehetetlen".

Mindig is szoros kapcsolatom volt az autókkal. Emlékszem arra is, amikor két vagy három évesen az édesapám a kocsiba ültetett. Úgy gondolom, hogy szenvedélyt nem lehet igazán szavakba önteni. Nem lehet leírni egy érzést.


Megváltoztatott téged a versenyzés iránti szenvedélyed?

Ez egy része annak, aki vagyok. A versengés a személyiségem része, a véremben van.

Néha nem tudja az ember elválasztani aki ő és amit tesz. Bármit is tegyen, lehet divattervező, zenész, művész vagy bárki más - elhivatottnak kell lenni szenvedélyünk iránt.


Mint jelent számodra a CUPRA?

A SEAT versenyszelleme. A versenyzés iránti szenvedély, az autók és a versenypálya látványa és ahogy ezek összeillenek. A vágy, hogy kitaláljuk a következő lépést, fejlődjünk a pályán és azon kívül, hogy a garázsba visszatérve újraalkossuk a jövő képét.


Mit gondolsz, milyen irányba fejlődik a versenyzés?

A folyamatok sokat változhatnak, de a versenyzés maga nem fog. A szellemiség ugyanolyan ma, mint mindig is volt. Elektromos autók? Talán a ma már versenyző személyeknek nehéz elképzelni a jövőt benzinszag nélkül, de egyszer az elektromos hajtás is eléri ezt a szintet és új lehetőségek nyílnak majd előttünk. Egy szemlélet váltás azonban szükséges lesz.

Alapvetően én úgy gondolom, hogy a jövő autóiparának technológiája kifejezetten ember-központú lesz, és nem gép-központú.


Vissza a jelenhez: Milyen érzés az új CUPRA TCR-t vezetni?

Lenyűgöző. Egy igazi versenyautó. Erős fékezés, remek fordulás… A tökéletes autó számomra a versenyvilág megértéséhez. A vezetés sokat tanított nekem.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.