Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Jól felkészülten a terepezésre – A ŠKODA KAROQ SCOUT
2018.08.07.
Újdonság a ŠKODA-ról

Jól felkészülten a terepezésre – A ŠKODA KAROQ SCOUT

Bővíti KAROQ sorozata kínálatát a ŠKODA: új ŠKODA KAROQ SCOUT modelljét a népszerű kompakt-SUV még robusztusabb változataként 2018 októberben, a Párizsi Autószalonon mutatja be a cseh gyártó. Mint minden ŠKODA SCOUT modell, jellegzetes terepes megjelenése mellett a KAROQ SCOUT is már alapkivitelében összkerékhajtással készül.

SKODA

A ŠKODA KAROQ a nagyvárosban és a műutaktól távol egyaránt otthon érzi magát. Számos modellváltozatával minden ügyfél kívánságának megfelelhet, a fiatal családoktól egészen a szabadtéri időtöltések rajongóiig. Akárcsak az OCTAVIA SCOUT és a KODIAQ SCOUT, a SCOUT-család legifjabb tagja is már alapkivitelben összkerékhajtással készül, emellett robusztus stílusjegyek teszik egyértelművé terepes képességeit. A gyenge minőségű utakra összeállított csomag révén a ŠKODA KAROQ SCOUT a műutaktól távoli túrákra is jól felkészült.

 

Gazdaságos, nyomatékos motorok és összkerékhajtás

A ŠKODA három gazdaságos és környezetkímélő erőforrással kínálja kompakt SUV-modellje egyetlen kizárólag összkerékhajtással kínált változatát. A 110 kW (150 LE) teljesítményű és a hétfokozatú DSG sebességváltóhoz csatlakozó 1.5 TSI benzinmotor mellett két dízel aggregát áll rendelkezésre. A 110 kilowattos (150 LE) 2.0 TDI alapkivitelben hatfokozatú manuális, míg extrafelszerelésként hétfokozatú DSG váltóművel rendelhető. A legerősebb ŠKODA KAROQ SCOUT orrában a 2.0 TDI teljesítménye már 140 kW (190 LE), s itt alapfelszerelés a hétfokozatú DSG sebességváltó.

 

Robusztus elemek hangsúlyozzák a terepes karaktert

Krómozott és ezüstszínű karosszéria-kiegészítők, markáns kerékjárati burkolatok, illetve 18 col peremátmérőjű, antracitárnyalatú, polírozott Braga könnyűfém keréktárcsák emelik ki a ŠKODA KAROQ SCOUT robusztus megjelenését, de extrafelszerelésként 19 colos, ugyancsak antracitárnyalatú Crater keréktárcsák is rendelkezésre állnak. Az erőteljes fellépést színezett üvegek és az első sárvédők SCOUT-plakettjei teszik teljessé. Az utastérben az új kárpitokkal és fekete-barna kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal készült ülések tűnnek fel, amelyek a VarioFlex hátsó ülés kivételével hímzett „SCOUT” feliratot hordoznak. A bőséges alapfelszereltségnek a bőrbevonatú, multifunkciós kormánykerék, a nemesacél betétekkel kiegészített pedálok, valamint a hangulatvilágítást is tartalmazó, LED-technikájú világításcsomag is része.

 

Virtuális cockpit és további okos felszerelések

A ŠKODA KAROQ SCOUT vezetője extrafelszerelésként egyéni igényei szerint konfigurálhatja a Virtual Panel műszeregységet, a menetprofil-választás pedig terepes (offroad) beállítást is kínál. Kívánságra a SmartLink+ technika is rendelkezésre áll, egyaránt hozzáférést biztosítva a ŠKODA Media Command funkcióihoz és a ŠKODA Connect online-szolgáltatásaihoz.

Jellegzetes ŠKODA-megoldás a számos „Simply Clever” ötlet és rakodóhely. Az extrafelszerelésként rendelhető elektromos mozgatású csomagtérajtó Tip-to-Close funkciójával gombnyomásra nyílik és zárul, de nyitott helyzetében enyhe meghúzással is lecsukható, kívánságra pedig a hátsó lökhárító alatti „virtuális pedál” segítségével egyszerű lábmozdulattal is nyitható. A csomagtartóba variálható padlózatot is kínál a ŠKODA. Az első üléstámlák és a középkonzol rakodóhálói éppúgy a mindennapokat könnyítik, mint az aprópénz és a parkolókártya számára a vezetőoldalon kialakított rekesz vagy épp a multimédiás eszköztartó.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.