Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Golf 138 forintért. Átadták a Volkswagen-találkozó tippelős játékának nyereményét
2017.10.19.
Das WeltAuto hírek

Golf 138 forintért. Átadták a Volkswagen-találkozó tippelős játékának nyereményét

Hatodik alkalommal rendezett márkatalálkozót a Volkswagen a Hungaroringen idén szeptember 23-án, a hagyományokhoz hűen idén is egy Golffal gazdagabban távozhatott a rendezvényről a legszerencsésebb látogató. A Das WeltAuto játékán a Pest megyei Mátyus Imre ajánlata nyert, ő vehette át a VI-os Golfot a Porsche Pestnél október közepén.

VW

Minden jelenlévő figyelme a mobiltelefonjára meredt a VI. Volkswagen-találkozón délután öt óra környékén, amikor a nagykoncert után kihirdették a Das WeltAuto tippelős játékának eredményét. Mint ismert, a 2012 óta szervezett eseményen eddig minden évben egy autó volt a rendezvény tombolájának fődíja. Az elsőn egy I-es, a másodikon egy II-es Golfot lehetett megnyerni, s így ment ez az ötödik rendezvényig, ahol egy V-ös Golfot vihetett haza egy rajongó. A hatodik találkozón azonban már egy új mechanizmus várt a látogatókra, a Das WeltAuto játékán el kellett találni azt a legkisebb pozitív számot, amire senki más nem voksolt az esemény idején. A szabály azt is kikötötte, hogy a nyertest telefonon értesítik, akinek a helyszínen kell tartózkodni az eredményhirdetés során. Így igazán izgalmas pillanatokat élhettek át a látogatók.


A licit egy fehér színű, Trendline felszereltségű Volkswagen Golfért zajlott, az 1.4-es TSI motorral szerelt négykerekűt 2009 januárjában helyezték forgalomba, a kocsi első tulajdonosa a soltvadkerti Volkswagen márkakereskedésnél vásárolta a járművet. Később beszámított autóként került vissza a Porsche Hungaria márkakereskedői hálózatába, majd használt autóként a második tulajdonos kezébe. A törésmentes VI-os Golf 186000 kilométert futott, minden eleme gyári fényezésű, végig szervizelt, jól karbantartott. A Das WeltAuto ezúttal is a Porsche Hungaria Parts Center és a Porsche Inter Auto Kft. segítségével cserélte ki a kopóalkatrészeket, ráadásul új, 17-es gyári alufelni, váltógomb, küszöb- és B-oszlop borítás, új kipufogó végek, gumiszőnyegek és nemesacél pedálok kerültek a kocsiba általuk.

 

A tökéletes állapotú autóra több ezer tipp érkezett, végül a 138 Ft bizonyult a győztes voksnak, ezt az összeget a Pest megyei Mátyus Imre ajánlotta a Golfért. "Először nem hittem a fülemnek, amikor meghallottam, hogy csörög a mobiltelefon a zsebemben. Felvettem, s a színpadról a műsorvezető szólt bele a készülékbe. A feleségem felsikított, én pedig majdnem elájultam az örömtől. Hihetetlen érzés volt" - mondta el Mátyus Imre, az autóátadón, amit a Porsche Pestnél szervezett a Das WeltAuto október közepén. Hozzátette: "Eddigi életünkben egy dologban voltunk szerencsések, méghozzá abban, hogy a feleségemmel megismertük egymást. Éppen ezért egészen az átadóig el sem hittük, hogy tényleg nyertünk." Mátyus Imre már a nyereményautóban ülve elmesélte, hogy négy éve járnak a találkozókra, a hétköznapokban eddig egy harminckét éves kettes Golffal jártak, épp most tervezték újabbra cserélni azt. Arról azonban nem szólt a fáma, hogy mekkora összeget szántak rá...

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.