Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Elektromos erő CUPRA módon
2022.12.01.
Újdonság a CUPRA-tól

Elektromos erő CUPRA módon

Tiszta innováció a CUPRA teljesítménnyel és az elektromos mobilitás előnyeivel: maximális erő és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás.

CUPRA

Az e-HYBRID benzint és elektromos áramot is használ a meghajtásához, míg a tisztán elektromos járművek 100%-ban akkumulátorral működnek.


e-HYBRID
Teljes elektromos kapacitás lehetősége a 10-15 kWh-s akkumulátornak köszönhetően. Töltés konnektorban vagy töltőállomáson akár 52 km-es teljesen elektromos hatótávolságig**. Az e-HYBRID normál égésű üzemmódba kapcsolható, amíg az akkumulátor fel nem töltődik. Élvezd a tisztán elektromos meghajtást rövidebb utakon és ingázások alkalmával, a teljes hibrid meghajtást pedig hosszabb utakon.


Elektromos autó
100% elektromos teljesítmény és zéró károsanyag-kibocsátás. Az elektromos motorok nem igényelnek fosszilis tüzelőanyagot, és egy vagy több akkumulátorral működő motor hajtja őket. Töltsd fel az akkumulátort otthon vagy egy töltőállomáson, és élvezd a tisztán fenntartható teljesítmény új korszakát. Vezesd károsanyag-kibocsátás nélkül bármikor a CUPRA új, 100%-ban elektromos autóját: a CUPRA Born-t.



ELŐNYEI
A csökkentett károsanyag-kibocsátás és az alacsonyabb költségek mellett az elektromos hajtások finomabb hajtást és érzékenyebb gyorsulásérzetet is kínálnak.


Anyagi előnyei
A hibrid és elektromos járművek kilométerenként gazdaságosabbak. A releváns kedvezményes parkolóhelyeket is igénybe veheted.


Kevés vagy semmi károsanyag-kibocsátás
Az öntöltő elektromos járművek nemcsak üzemanyagot és pénzt takarítanak meg, hanem kevesebb CO2-kibocsátást is okoznak a hagyományos motorokhoz képest.



TÖLTÉS
Élvezd a szabadságot, és vezess, ahol csak akarsz. Fedezd fel az egyszerű töltési megoldásokat, amelyek könnyen integrálhatók mindennapi életedbe.


Könnyű töltés mindenhol
Gyors, kényelmes, rugalmas. Töltés otthon vagy nyilvános töltőállomásokon.


Töltési lehetőségek
Mindenki számára megfelelő töltési lehetőség. A három különböző lehetőség közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.


Töltési idő
A CUPRA mindössze 3 óra 40 perc alatt teljesen feltöltődik****. Ez elegendő időt biztosít az elektromos mobilitás szabadságának élvezetére.




* A CUPRA Leon e-HYBRID-re vonatkozik.

** A tanúsítás függőben van.

*** A finanszírozás államonként és régiónként eltérő lehet.

****A töltési idő a következő tényezőktől függ: külső és akkumulátor hőmérséklet, a töltőrendszer maximális feszültsége, aktuális állapota és az akkumulátor állapota, valamint a járműben lévő egyéb elektromos eszközök használata töltés közben.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.