Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Díjnyertes az ID. Buzz Cargo!
2023.04.20.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

Díjnyertes az ID. Buzz Cargo!

Az ID. Buzz Cargo modell nyerte 2023-ban az "International Van of the Year" díjat!

VW Haszonjárművek

Valódi elismerés már a piacra lépés előtt: az ID. Buzz Cargo lett a 2023-as év "International Van of the Year" (azaz az év nemzetközi kisteherautója) díj nyertese. A kizárólag akkumulátoros-elektromos szállításra kifejlesztett jármű meggyőzte a 24 nemzetközi haszongépjármű-újságíróból álló független IVOTY-zsűrit, amelyet CO2-semleges mérleggel adunk át ügyfeleinknek. 


Carsten Intra, a Volkswagen Haszonjárművek márkaigazgatója Hannoverben az IAA TRANSPORTATION kiállításon a VDA "Stars Of The Year" nyitóesten vette át a díjat: "Nagyon örülünk és büszkék vagyunk az ID. Buzz Cargo jelentőségteljes díjára. Nagy köszönettel tartozunk a zsűrinek, valamint a Volkswagen Haszonjárművek valamennyi munkatársának, akik munkájukkal hozzájárultak, hogy az ID. Buzz Cargo legyen kategóriájának legjobb furgonja. Jarlath Sweeney, aki az IVOTY elnökeként adta át a zsűri nevében a hőn áhított díjat, így gratulált: "Nem minden nap fordul elő, hogy megjelenik egy teljesen új járműkoncepció és azonnal ekkora feltűnést kelt a piacon. Gratulálok a Volkswagen Haszonjárművek fejlesztői csapatának ehhez az egyedülálló járműhöz."

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.