Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Der CUPRA UrbanRebel
2022.11.02.
Újdonság a CUPRA-tól

Der CUPRA UrbanRebel

2025-ben a CUPRA piacra lép az UrbanRebel koncepció autóval. Ez az a jármű, amellyel a CUPRA újra rajzolja határait. Az UrbanRebel-t egy lázadóbb világra tervezték és fejlesztették.

CUPRA

A Volkswagen-csoport "MEB Small" platformját használják az elsőkerék-hajtású városi elektromos autókhoz, hogy valódi érzelmeket kiváltó, városias teljesítményű járművet fejlesszenek ki rajta.


A 4,03 méter hosszú jármű élen jár a fenntarthatóság területén, a fejlett újrahasznosított polimerek és bio-alapú anyagok felhasználásával a lehetséges határait feszegeti.


A 3D nyomtatási és 3D kötési folyamatok parametrikus tervezéssel történő kombinálásával nem csak a teljesítménye, de az értéke is magasabb.


Mind a külső, mind a belső szerkezet könnyű felépítése hozzájárul ahhoz, hogy a 226 lóerős (166 kW) villanymotor és az akkumulátorcsomag segítségével a városi e-autó mindössze 6,9 másodperc alatt gyorsuljon 100 km/órás sebességre, és 440 km maximális hatótávolságot biztosítson.


A Barcelonában tervezett és kifejlesztett CUPRA UrbanRebel 2025-ben kerül piacra. A gyártást Martorellben tervezik, miután a spanyol kormány jóváhagyja az elektromos és plug-in hibrid járművekre vonatkozó PERTE-támogatási programját.


"A CUPRA számára az UrbanRebel több, mint egy autó. Ez az a modell, amely demokratizálja a városi elektormobilitást. Érzelmes, szexi, szórakoztató és nem utolsó sorban megfizethető. Ezzel bebizonyítjuk, hogy az elektromos autóknak nem kell unalmasnak lennie. Ez a márkánk belépőmodellje a következő generáció számára" - osztotta meg Wayne Griffiths az Impulse Event eseményen.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.