Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. CUPRA Tavascan - Teljesen elektromos koncepció-SUV
2023.02.17.
Újdonság a CUPRA-tól

CUPRA Tavascan - Teljesen elektromos koncepció-SUV

"Már bebizonyítottuk technológiai képességeinket azáltal, hogy kifejlesztettük a világ első 100% -ban elektromos túraautóját, a CUPRA e-Racer-t. A teljesen elektromos CUPRA Tavascan koncepció bemutatásával ezt az elképzelést lefordítottuk az utca nyelvére és bebizonyítjuk, hogy a teljesítmény lehet elektromos"- mondta Wayne Griffiths, a CUPRA vezérigazgatója.

CUPRA

Megnyerő külső


A jármű külső elemei összehangolják a teljesítményt és a hatékonyságot. A CUPRA Tavascan Electric Concept kifinomult metálfényezése kiemeli a külső megjelenést, a karbon és a réz részletek hangsúlyozzák kifejező megjelenését. A megvilágított CUPRA logó kiemeli az autó elektromos személyiségét, és alacsonyan helyezkedik el a szellőzők között, melyek pedig lehetővé teszik a levegő sima áramlását a karosszéria fölött, vagy belsőleg az akkumulátor hűtéséhez. Ez a tanulmányautó egyik meghatározó eleme. A 22" könnyűfém keréktárcsák úgy lettek tervezve, hogy minimálizálják a légellenállást, és lehetővé tegyék a kupé SUV siklását.

 Kibocsátás hiányában a hátsó részen a diffúzor funkcionális aerodinamikát biztosít, ugyanakkor teljesítmény-érzetet teremt, amelyet tovább erősít az elegáns, teljes szélességben végigfutó hátsó lámpa, amely kiemeli a jármű szélességét, és magában foglalja a CUPRA logót.


Nyugodt belső tér


A tanulmányautó belső tere a stílus és a funkcionalitás ötvözete, az autó külső művészi vonalai és aerodinamikája visszatükröződik. A CUPRA Tavascan szénszálas struktúrája úgy lett tervezve, hogy könnyed utasteret biztosítson. A LED-es szórt világítás az utasok számára egy nyugodt teret biztosít az erőteljes autóban.

A belső tér az igényeknek megfelelően változtatható, és megformázott 3D hatású bőrrel bevont kagylóülésekkel, illetve beépített hangszórókkal és okostelefonnal való összekapcsolhatósági megoldásokkal lett felszerelve. A 12,3 hüvelykes lebegő digitális műszerfal minden szükséges információval ellátja a vezetőt, míg a 13 hüvelykes infotainment kijelző akár az utas felé is fordítható a jobb betekintési szög elérésének érdekében.


Megállíthatatlan teljesítmény


A teljesen elektromos kupé SUV 100%-ban elektromos erőátvitelt, erőteljes aerodinamikai megoldásokat és nulla kipufogógáz-kibocsátást kínál.

Két motor - az egyik az első tengelyre, a másik a hátsóra építve - együttesen 225 kW teljesítményt nyújt mind a négy kerék számára. A 77kWh-s lítium-ion akkumulátor segítségével - mely a jármű padlólemezébe került- a CUPRA TAVASCAN tanulmányautó egyetlen töltéssel akár 450 kilométer megtételéhez szükséges energiát képes tárolni.

Az új CUPRA Tavascan tanulmányautó kellően bátor, hogy újradefiniálja a személyautók jövőjét.
 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.