Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. CUPRA és a verseny
2022.05.30.
Esemény

CUPRA és a verseny

A motor versenyzésben minden a számításokon múlik. Ezredmásodperceken múlik, hogy ki lesz a győztes.

CUPRA

A versenyzés a szenvedélyről szól. Arról ahogy a szurkoló a kedvenc csapatát buzdítja. Ahogy érzi, hogy a szíve olyan gyorsan lüktet, ahogy az autók motorja dolgozik. Ahogy a verenyző térdre borul egy elbukott futam után. Ez nem csak arról szól ki lesz az első, vagy ki nyer. Nem csak azért versenyzünk hogy nyerjünk, vagy hogy olyanok legyünk akit sokak elfogadnak. Azért versenyzünk, hogy jobbak legyünk, fejlőjünk körről körre. Mert elhivatottak vagyunk, hogy új utakat nyissunk a versenyzésben és újragondoljuk a jövőjét.


WSBK Bajnokság: a CUPRA biztonsági autója

A versenyzéshez való kötődés jegyében a CUPRA a WSBK széria hivatalos támogatója lesz, és a biztonsági autó végigkíséri a versenyeket 11 országon és 3 földrészen keresztül. Mert ha van szenvedély, mindegy hogy autó- vagy motorversenyzésről van szó. Az égett gumik illata az aszfalton. A motorok zaja. Az adrenalin felpörgető érzése a kormányok mögött. Mindennek köszönhető, hogy igazán elevennek érezhetjük magunkat, ezért is tesszük amit teszünk.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.