Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Csonka András lett a Volkswagen T-Roc nagykövete
2018.09.03.
Újdonság a Volkswagenről

Csonka András lett a Volkswagen T-Roc nagykövete

Egy vadonatúj Volkswagen T-Roc tulajdonosa lett az országszerte ismert színész és műsorvezető Csonka András. A dögös, fekete T-Roc boldog tulajdonosa egyúttal a Volkswagen T-Roc modell nagykövete címet is büszkén viseli.

VW

„Pont ilyen autót akartam!” – kiáltott fel a Volkswagen bemutatóterembe lépve Csonka András, aki első látásra beleszeretett a fekete T-Roc modellbe, amely mostantól hű társa lesz próbára, előadásra járás közben. A népszerű színész nem csak azért látogatott el augusztus elsején a Volkswagen Fáy utcai központjába, hogy kézhez kapja vadonatúj T-Roc autójának kulcsait: e naptól a színész-műsorvezető már T-Roc nagykövetként autózik a városban.

A márka ugyanis több évre szóló megállapodást kötött a népszerű színésszel. Az együttműködés része, hogy Csonka András a Volkswagen különböző eseményein is részt vesz, akár mint VIP vendég, akár mint a rendezvény műsorvezetője. Emellett az együttműködés lehetőséget ad arra is, hogy Csonka András a Volkswagen reklámjaiban arcával és hangjával is népszerűsítse a márkát.

„Gyönyörű ez az autó, gyönyörű” – ismételte el többször is Csonka András, miközben megtette az első métereket új autójával. A színész maga választotta ki, milyen színösszeállítású gépkocsit szeretne, végül a fekete T-Roc mellett döntött, melyhez vörös belső led világítást választott. „Megkérdeztem a barátaimat, milyen színű T-Roc illene hozzám. Ők azt mondták, a színes modellek túl bohémak, nekem jobban állna valami kifinomult és letisztult, így döntöttem a fekete-vörös színösszeállítás mellett.”

Csonka András gyönyörű, fekete Volkswagenét nem nehéz nem észrevenni, legyünk hát résen a város utcáit járva, ugyanis könnyen lehet, hogy megpillanthatjuk a színészt, amint előttünk, mögöttünk, vagy éppen mellettünk vezeti új, impozáns autóját. 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.