Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Caddy California
2023.05.06.
Bemutatkozó

Caddy California

Fedezze fel az új szabadságot: Ismerje meg a Caddy California izgalmas formatervét és engedje, hogy Önt is lenyűgözze a számos innováció, az öt ülést kínáló, átgondolt térkialakítás és számos további újdonság.

VW Haszonjárművek

A Caddy California kényelmes alvási lehetőséget is nyújt, valamint egy kis kihúzható konyhát1 és egy elrakható, összecsukható asztalt, összecsukható székekkel együtt. A Volkswagen tartozékok között kapható, négy-hat személynek helyet kínáló, a járműhöz csatlakoztatható, nagyvonalú opcionális sátor teszi kerekké a koncepciót. Igény esetén a sátrat külön is fel lehet állítani - ez nagymértékű rugalmasságot biztosít.


A kényelmesebb utazásról a modern vezetéssegítő rendszerek, a lehető legjobb áttekintésről pedig a minőségi digitális műszerfal gondoskodik, miközben az élményt a jövőbe mutató infotainment nyújtja, amely a központi érintőképernyőről (Innovision Cockpit) egyszerűen indítható online szolgáltatásokat is tartalmaz.


Ismerje meg részletesen a modellt, Tőrös Balázs bemutatásában:

https://www.youtube.com/watch?v=9ixxgMln0Fo&t=118s

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.