Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az Audi 2018 őszén szerzett elismerései
2018.11.20.
Újdonság az Audiról

Az Audi 2018 őszén szerzett elismerései

„Best of the Best” díj Spanyolországban: az Audi e-tron „Az Év SUV modellje” A Spainmedia kiadói csoport a tisztán elektromos Audi e-tron modellt tüntette ki „Az Év SUV modellje” címmel. Hatékony hajtásrendszere mellett a nagyméretű SUV modell prémium karaktere és minősége is meggyőző volt a kiadó számára. A Spainmedia gondozásában jelenik meg a tekintélyes „Robb Report” luxusmagazin spanyol kiadása, a „Best of the Best” díjakat pedig tizenkét kategóriában ítélik oda a termékek és szolgáltatások számára. Ezen belül megtalálhatók órák, borok, kozmetikumok és két autóipari kategória is, az SUV modellek és az új termékek csoportja. Az indulók mezőnye több mint 50 modellből állt.(2018. október)

audi

 

German Car Awards 2019: második helyezett az új Audi A6

Az új Audi A6 egy második hellyel gazdagodott a German Car Awards 2019 választáson. Az elismerésért 59 modell szállt harcba a 100 000 euró alatti alapárral rendelkező járművek versenyében, ők mindannyian az elmúlt egy évben mutatkoztak be a német piacon. Közülük ötöt tett próbára a 14 tagú zsűri a Paderborn melletti Bilster Berg versenypályán és közutakon. Az autóipari szakújságírók és szakértők összesen tizenkét szempontot összesítettek, ilyen volt például a vezetési élmény, a biztonság, a kényelem, az infotainment rendszerek, a formaterv és a minőség. Ismét bebizonyosodott, hogy az Audi A6 egy kiegyensúlyozott, sokoldalú tehetség a felsőkategóriában.

(2018. november)

 

„Best of Show”: az Audi 100 Coupé S a kínai „Nagy Fal” ralin

Az idei év résztvevői több, mint 500 kilométert tettek meg a kínai „Nagy Fal” veterán ralin, amelyet a német Auto Bild magazin szervezett. Az Audi China színeiben három jármű állt rajthoz: egy Auto Union 1000SP, egy Audi 200 és egy Audi 100 Coupé S. Utóbbi nyerte a Yanqi Island Concours d’Elegance versenyén a „Best of Show” díjat. A ralin az Audi a második helyen zárta a csapatok versenyét.

(2018. október)

 

Audi R8: a CNET fogyasztói oldal elismerése az Egyesült Államokban

A CNET fogyasztói portál a „Roadshow” kategóriában „A szerkesztő választása” díjjal jutalmazta az Audi R8 V10 RWS Coupé modellt (üzemanyag fogyasztás (vegyes) - l/100 km: 12,4; szén-dioxid-kibocsátás (vegyes) - g/km: 283). Az 540 lóerős nagyteljesítményű sportautó a lehetséges 10 pontból 9,1 pontot gyűjtött be, a két önálló, „Teljesítmény” és „Média” néven futó értékelésben pedig 9,5 ponttal díjazták a modellt. A zsűri véleménye alapján a hátsókerék-hajtás új szintre emeli az R8 kínálta vezetési élményt, így az Audi R8 V10 RWS egy páratlan és különleges modellváltozat a piacon. A CNET kiemelkedő minőségű termékeket tesztel és értékel, „A szerkesztő választása” elismeréssel pedig közülük is a legjobb termékeket emelik ki összesen húsz kategóriában.

(2018. október)

 

Arany és ezüst: „Q8 Unleashed” a Cannes-i Corporate Media & TV Awards díjátadón

Az év legjobb webepizódjának járó Arany Delfin díjjal jutalmazták az Audit. A Cannes Corporate Media & TV Awards díjátadó zsűrije ítélte oda az elismerést a „Q8 Unleashed” címmel futó ötrészes mini-sorozatnak. A fiatal kaliforniai párról szóló film az Audi Q8 világpremierjéhez kapcsolódó kommunikációs kampány részeként készült. A Kropac Media GmbH. vállalattal közösen alkotott sorozat elsőként engedett bepillantást az új SUV modell világába. A „Legjobb integrált kommunikáció” kategóriájában a „Q8 Unleashed” kampány Ezüst elismerésben részesült. A vállalat belső csatornáin kívül a sorozat szintén látható volt a YouTube és az Amazon Prime Video felületein.

(2018. szeptember)

 

Az Audi kiemelkedő eredményeket ért el a digitális szolgáltatások terén: a Forrester tanulmány és az Auto Bild is elismerte a márka erőfeszítéseit

Ugrás a digitális világba: a Forrester Research IT piackutató vállalat (Cambridge, Massachusetts állam) kiemelte az Audi márkát, mint „A legjobban teljesítő európai autóipari weboldal” működtetőjét. Az Audi digitális kínálata külön kiemelkedő a felhasználói élmény és a funkcionalitás szempontjából. A látogatók személyre szabott ajánlatokat kapnak, a döntésüket pedig kiemelkedő tartalmi megoldások segítik. Szintén első hellyel jutalmazták az Audi jármű konfigurátorát, amelyet egy, az Auto Bild magazin által augusztusban szervezett teszten díjaztak. Az elismerés egy újabb siker a márka számára. A magazin értékelése szerint különösen meggyőző volt a konfigurátor által kínált rengeteg hasznos információ, kiemelte továbbá a márka „kifogástalan internetes jelenlétét”.

(2018. szeptember)

 

További díjakhoz kapcsolódó sajtóközlemények elérhetőek az Audi MediaCenter weboldalán.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.