Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen részvényesei formálisan is jóváhagyták az Igazgató Tanács és a Felügyelő bizottság tevékenységét, és elfogadták a magasabb osztalék kifizetését
2018.05.07.
Újdonság a Volkswagenről

A Volkswagen részvényesei formálisan is jóváhagyták az Igazgató Tanács és a Felügyelő bizottság tevékenységét, és elfogadták a magasabb osztalék kifizetését

A Volkswagen AG Éves Közgyűlésén a részvényesek 99,97%-os többséggel elfogadták az Igazgató Tanács és a Felügyelő Bizottság javaslatát, hogy törzsrészvényenként 3,90 (2,00) eurót, elsőbbségi részvényenként pedig 3,96 (2,06) eurót fizessenek ki a 2017-es pénzügyi évre. Ezzel mintegy 2 milliárd euró kifizetésére kerül sor. Mindezek mellett az Igazgató Tanács és a Felügyelő Bizottság tevékenységéről szóló határozatot a Közgyűlésen résztvevő részvényesek 93,18%-os többségű szavazatával fogadták el.

VW

A továbbiakban a Közgyűlés Marianne Heiß-t megválasztotta a Felügyelő Bizottság új tagjává, aki Annika Falkengren-t váltja a Bizottságban. Annika Falkengren a Lombard Odier svájci magánbanknál betöltendő új megbízatása miatt mondott le  Felügyelő Bizottsági tagságáról. Marianne Heiß 1996-tól töltött be vezető menedzseri pozíciókat a BBDO Csoportnál, 2013 óta ő volt be a BBDO Csoport igazgatóságának pénzügyi vezetője.

Mindezek mellett Dr. Wolfgang Porschét újabb teljes időszakra beválasztották a Felügyelő Bizottságba.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.