Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen az IT szakértők állásbörzéjévé változtatja a CEBIT szakkiállítását
2018.06.11.
Esemény

A Volkswagen az IT szakértők állásbörzéjévé változtatja a CEBIT szakkiállítását

A Volkswagen az IT szakemberek állásbörzéjévé változtatja a CEBIT 2018 számítástechnikai szakkiállítást. A Volkswagen vagy a Csoporthoz tartozó bármelyik márka iránt érdeklődők a 27-es csarnokban találják a számukra megfelelő standot, a Volkswagen személyügyekkel és toborzással foglalkozó munkatársait. A standon a Volkswagen Személyautók, az Audi, a Volkswagen Haszonjárművek, a MOIA, a MAN és a RIO márkák IT és személyügyekért felelős kollégái nyújtanak átfogó tájékoztatást a Volkswagen Csoport és márkái által kínált változatos feladatokról és fejlődési lehetőségekről.

VW

Gunnar Kilian, a személyügyek területéért felelős igazgatótanácsi tag így kommentálta az eseményt: „A Volkswagen kifejezetten vonzó munkáltató az IT szakemberek körében. Dolgoznak nálunk adatelemző kollégák, gaming szakértők, kiberbiztonsági specialisták, felhasználói élmény tervezésével foglalkozó szakemberek illetve mesterséges intelligenciát kutató munkatársak is. Emellett további kollégák toborzásán dolgozunk az információtechnológia területéről. Azok, akik jövőorientált módon szeretnének szakterületük legmagasabb szintjén dolgozni, az elérhető legjobb feltételeket találják a Volkswagen Csoporton belül. Rugalmas munkaszervezés, csapatszellem, nemzetközi környezet várja őket, ahol lehetőség nyílik határok nélkül együttműködni más részlegekkel, márkákkal és termelési helyszínekkel.”

A következő néhány évben a Volkswagen Csoport több száz IT és digitális szakemberrel szeretné bővíteni dolgozói körét, tapasztalt kollégákkal éppúgy, mint friss diplomásokkal és saját területén autodidakta módon szakértővé vált munkaerővel. Hogyan csatlakozhatnak a Volkswagen csapatához? Erről kaphatnak tájékoztatást június 12-15. között a 27-es csarnokban, ahol a karrier zóna Volkswagen standján a Csoport márkáinak szakemberei várják az érdeklődőket. A csütörtöki és pénteki napon pedig különleges toborzó napon vehetnek részt a kiválasztott jelentkezők, akik ott helyben interjúkérdéseket és kódolási feladatokat is kapnak majd.

Ezen kívül a Volkswagen a Future Mobility névre hallgató 25-ös csarnokban érdekes prezentációkkal, beszélgetésekkel és előadásokkal illetve izgalmas kiállításokkal várja a startup vállalkozások képviselőit és az IT szakértőket. A látogatók első kézből szerezhetnek tapasztalatot a legújabb innovációkról a digitális járműtervezés, a hálózatba kapcsolt járművek, a kvantumszámítógépek, a blokklánc technológia, a telekocsi szolgáltatások területén, a mesterséges intelligencia vállalati környezetben történő alkalmazásáról illetve a járműkonfigurátorról és felhasználói élményről a virtuális valóságban..

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.