Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon mutatja be a továbbfejlesztett I.D CROZZ tanulmányt
2017.09.08.
Bemutató

A Volkswagen a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon mutatja be a továbbfejlesztett I.D CROZZ tanulmányt

A Volkswagen folytatja az innovatív elektromos járművek új generációjának fejlesztését, ebbe enged bepillantást az I.D. CROZZ koncepcióautó továbbfejlesztett változata. A tanulmányt a jövő héten kezdődő, szeptember 14. és 24. között megrendezett Frankfurti Nemzetközi Autószalonon (IAA) mutatja be a márka.

VW

Az áttervezett tanulmányautó a Moduláris Elektromos Platformra (MEB) épül és letisztult, erőteljes formavilág jellemzi. Az autó orrkialakítása illetve hátsó elemei különösen hasonlítanak a sorozatgyártású modell megjelenésére. A formaterv meghatározó eleme a széles motorházfedél és a nagyméretű kerékjáratokkal rendelkező első sárvédők illetve a kívülről fényes fekete színben pompázó tetőlemez. Napjaink jellegzetes SUV megjelenése az autó utasterében is folytatódik köszönhetően a tanulmány kompakt elektromos hajtásának és a padlólemezbe integrált lítium-ion akkumulátor csomagnak, amely így egy akadálymentes teret kínál utasainak. Az I.D. CROZZ tanulmányban helyet foglalók kényelméről a négy különálló és állítható ülés által biztosított nyitott térkoncepció gondoskodik.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.