Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A Tarraco nevet kapja a SEAT új szabadidő autója
2018.02.21.
Újdonság a SEAT-ról

A Tarraco nevet kapja a SEAT új szabadidő autója

SEAT Tarraco - ez lesz a neve a márka harmadik szabadidő autójának. 134 ország 146 124 szavazója vett részt a #SEATseekingName szavazáson, melyen a Tarraco név lett a befutó. A döntő szakaszba jutott nevek közül a Tarraco 51 903 szavazattal, az érvényes szavazatok 35,52%-ával győzött, utána az Avila következett 41 993 szavazattal (28,74%), a harmadik legnépszerűbb az Aranda lett 39 321 jelöléssel (26,91%), a sort pedig az Alboran zárta 12 907 voksot szerezve (8,83%).

SEAT

A Tarraco - a többi névhez hasonlóan - tükrözi a SEAT értékeit, és teljesen megfelel az új típus karakterének. A név a mai Tarragona, a félsziget legrégibb római kori településének neve, Tarraco volt akkor Hispánia legnagyobb települése. Ez a mediterrán város a kultúra, a fiatalosság, a történelem és az építészet megtestesítője, ezeket az értékeket jelenítik meg a SEAT autói is.

A SEAT a Tarraco kiválasztásakor először adott nevet autójának a nagyközönség bevonásával, és ez a tizennegyedik SEAT, amely spanyol helységnevet kapott. 36 év telt el azóta, amióta az első autó, a SEAT Ronda megkapta egy spanyolországi város nevét még 1982-ben. Ezt 12 további spanyol város nevét viselő típus követte: Ibiza, Malaga, Marbella, Toledo, Inca, Alhambra, Cordoba, Arosa, Leon, Altea, és a két legújabb, Ateca és Arona.

Sikeres projekt volt a #SEATseekingName

A #SEATseekingName kezdeményezés minden várakozást felülmúlt. A vállalat nyilvánosan is szeretne köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a szavazásban, és különösen Avila, Aranda és Alboran városoknak, ahol  nagy aktivitást mutattak, és jelentős erőket mozgósítottak. Az első szakaszban összesen 133 332 javaslat érkezett be a SEAT hívektől 106 országból, ezek a javaslatok a márka által meghatározott irányelveket követve 10 130 különböző spanyol helységnevet tartalmaztak. A következő szakaszban a javaslatokat nyelvészeti és jogi szempontból is megvizsgálták, és fókusz-csoportos kutatás után az egyes piacokon is teszteknek vetették alá a javasolt városneveket, mielőtt a négy döntős nevet jóváhagyták.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.