Esemény
2019.08.29.

A SPIRIT AUTO Kft. autókkal támogatja a Kaposvári Rákóczi labdarúgó csapatot

A labdarúgó OTP Bank Liga NBI.-ben szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t  a SPIRIT AUTO Kft. az élvonalban sem hagyja magára, hiszen a márkakereskedés csütörtök este húsz vadonatúj Volkswagen típusú személyautót adott át az együttes játékosainak és vezetőinek.
SPIRIT

A Kaposvári Rákóczi FC az elmúlt években nyújtott teljesítményével megszolgálta a szurkolók és a közvélemény bizalmát, így csütörtök este húsz vadonatúj Volkswagen típusú személyautót vehetettek át a SPIRIT AUTO Kft. ügyvezetőjétől, ifj. Murányi Ferenctől. A Rákóczi címerrel ellátott autókat egy éven keresztül használhatják majd a játékosok és a vezetők, de ez a megállapodás meghosszabbodik, ha a csapat megőrzi első osztályú tagságát.

Három NB I.-es labdarúgó csapatot is támogatunk, de kaposváriként természetesen a Rákóczi áll legközelebb a szívemhez – mondta az átadás alkalmával ifj. Murányi Ferenc, a SPIRIT AUTO Kft. ügyvezetője. Örülök, hogy a Kaposvári KK, a Kaposvári VK és a Kaposvári vízügyis SC után a Kaposvári Rákóczit is támogathatjuk. Remélem, hogy ez a szponzoráció segít majd abban, hogy a játékosok jobb eredményeket érjenek el. Bízom benne, hogy jövőre meghosszabbíthatjuk ezt az együttműködést. Sikeres szezont és balesetmentes közlekedést kívánok!