Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A SPIRIT AUTO Kft. 5 db Volkswagen típusú gépjárművet adott át a Zalaegerszegi labdarúgócsapat szakmai stábjának
2018.02.14.
Esemény

A SPIRIT AUTO Kft. 5 db Volkswagen típusú gépjárművet adott át a Zalaegerszegi labdarúgócsapat szakmai stábjának

A SPIRIT AUTO Kft. támogatása jeléül 5 db Volkswagen típusú gépjárművet adott át a Zalaegerszegi labadarúgócsapat szakmai stábjának. A ZTE Arénában tartott sajtótájékoztatón a VW konszern képviseletében Molnár Róbert területi értékesítési vezető és a SPIRIT AUTO Kft. nevében Modori Dávid operatív vezető elmondták, hogy örömmel támogatják a nagy hagyományokkal rendelkező, csaknem 100 éves klubot és Ők is bíznak abban, hogy hamarosan újra az élvonalban szerepel majd a ZTE FC.

VW

Modori Dávid a zalaegerszegi VW és az új SKODA szalon operatív vezetője a következőt mondta beszédében:

A SPIRIT AUTO Kft. nevében köszönöm a lehetőséget. Modori Dávid vagyok, a zalaegerszegi VW és új Skoda szalon operatív vezetője.

Engem ért a megtiszteltetés hogy a SPIRIT AUTO képviseletében átadhatom a ZTE-nek azt a 4 db VW személyautót és 1 db VW kishaszon-gépjárművet, melyeket érkezésükkor már Önök is láthattak.

Újonc zalaegerszegiként örülünk annak, hogy a ZTE, mint egy közel 100 éves, patinás múlttal rendelkező futball klub, magyar bajnok, mely megjárta a Bajnokok Ligáját, az UEFA-kupát és az Európa-ligát, befogadott minket a csapatába. Kaposvári illetőségű cégként csak remélni tudjuk, hogy legalább annyit tudunk a csapat érdemeihez hozzátenni, mint korábban egy másik kaposvári, Waltner Róbert.

A SPIRIT AUTO, a Porsche Hungária és a VW márka segítségével a szponzoráció keretén belül egy teljes éven át biztosítja az autók használatát a ZTE részére, ezzel segítve a csapat mobilitását, jó eredményeit és sikereit. Kapcsolatunk nem egyszerű szponzoráció, hanem szoros együttműködés és kölcsönös képviselet kezdete, mely reméljük, hogy a következő években is folytatódhat.

A SPIRIT AUTO és a saját nevemben kívánom, hogy legyenek sikeresek és érjék el kitűzött céljaikat. Mindenkinek biztonságos és balesetmentes közlekedést kívánok a SPIRIT AUTO Zalaegerszeg csapatának nevében! Hajrá ZTE!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.