Spirit Auto Kaposvár Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A SPIRIT AUTO 35 db különböző típusú Volkswagen személygépkocsit adott át a Paksi labdarúgócsapatnak
2017.09.12.
Esemény

A SPIRIT AUTO 35 db különböző típusú Volkswagen személygépkocsit adott át a Paksi labdarúgócsapatnak

A szeptember 12-ei ünnepélyes sajtótájékoztatón - amit Pakson az Erzsébet Szállóban tartottak meg - ifj. Murányi Ferenc a SPIRIT AUTO Kft. ügyvezetője a következőket mondta beszédében:

Paks, SPIRIT AUTO

"Az a megtiszteltetés ért, hogy a SPIRIT AUTO Kaposvári VW márkakereskedése képviseletében átadhatjuk a PAKSI FC -nek 35 db vadonatúj Volkswagent gépjárművet.

Úgy gondolom, hogy a Paksi FC belépett egy olyan szűk klubba a Magyar Sport klubbok közt az elmúlt években, mely által kiérdemelték ezt a lehetőséget, amelyet biztosítunk számukra. Titkuk, hogy kitartóan, profi módon de szerényen teszik a dolgukat és élnek a szűk keretek adta lehetőségekkel. Egy ilyen lehetőséget és szponzorációs együttműködést ad a SPIRIT AUTO Kaposvár is a Paksi FC kezébe a VW gépjárművekkel.

Egy profi csapatról beszélünk, ahol az egységes megjelenés, és brand elengedhetetlen. a Volkswagen márkához kötődő jellemzők - mint a megbízhatóság és teljesítmény - csak tovább erősíti a csapatot.

A PAKSI FC az elmúlt években a teljesítményével megszolgálta a közvélemény és szurkolók bizalmát. 2006 óta folyamatosan stabil tagja a magyar elsőosztályú bajnokságnak és nemzetközi szinten is megmutatta már magát. A SPIRIT AUTO Kft. ugyanolyan stabil tagja szeretne lenni a magyar autópiacnak mint a Paksi labdarúgócsapat az NB I -nek. így a kapcsolatunk nem egyszerű szponzoráció, hanem szoros együttműködés és kölcsönös képviselet. A megállapodásunk értelmében a csapat játékosai és vezetői egy éven át használhatnak 35 db különböző típusú Volkswagen gépjárművet. A SPIRIT AUTO Kft. ilyen módon is szeretné elősegíteni a paksi labdarúgó-csapat mobilitását, rugalmasságát, illetve jó eredményeit, sikereit.  A mostani együttműködéssel a csapat teljes gépjármű igényét tudjuk biztosítani. A játékosok és a vezetők használják majd az autókat, és ezzel is erősíteni tudjuk egymás jó hírét.

Kívánom, hogy a jövőben, mint a magyar bajnokságban ,mint nemzetközi szinten is érjenek el kiváló sportemberhez méltó eredményeket. Arra bátorítom Önöket, hogy éljenek továbbra is a lehetőségeikkel és végezzék továbbra is kiválóan a munkájukat és haladjanak tovább a megkezdett úton. Minden csapattagnak biztonságos és balesetmentes közlekedést kíván a SPIRIT AUTO Kaposvár és a VW CSAPATA!"

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.