Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A SEAT tíz rajongója láthatta először a Tarraco-t
2018.07.27.
Újdonság a SEAT-ról

A SEAT tíz rajongója láthatta először a Tarraco-t

Beastie  (állati), stupenda (csodálatos), magnifique (gyönyörű), schön  (szép). Különböző szavak különböző nyelveken , de mind-mind ugyanazzal a tartalommal. A SEAT úgy döntött, hogy a márka több országból meghívott tíz rajongójának lehetővé teszi, hogy először láthassa legújabb modelljét, a SEAT Tarraco-t. Az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Olaszországból, Németországból  és Spanyolországból érkezett rajongóknak röviddel a nemzetközi bemutató előtt volt lehetőségük megcsodálni a márka harmadik szabadidő-autóját.

SEAT

Ezek voltak a rajongók reakciói, amikor meglátták a márka szabadidő-autó offenzíváját beteljesítő gépkocsit:

·         Meglepetés a sötétben:  a martorelli gyárba szóló meghívás után, a SEAT tíz rajongóját nagy meglepetés várta. Rejtélyes utasításokat kaptak, mielőtt beléptek egy gyengén megvilágított helyiségbe: “Menjenek tovább, foglaljanak helyet, és élvezzék a helyzetet!-” Páronként léptek a SEAT auditóriumába, ahol csupán néhány széket találhattak. “Miért van itt ilyen sötét? Nem látok semmit!” mondta az egyik megzavarodott látogató.  “Mi történik itt?”- kérdezte a másik, amikor leült az egyik székre.

·         Mindent a szemnek: azután elhúzták a nagy fekete leplet, hogy felfedezhessék a meglepetést. “Milyen elegáns vonalvezetés, elképesztő”-mondja az egyik rajongó. A formán túl azonnal szembe ötlő tulajdonságai a nagy és robusztus méret. “Ez sokkal nagyobb, mint ahogyan elképzeltem, nagyon megfelelne az én igényeimnek” - mondja a márka franciaországi rajongója. “Akarom ezt az autót!” - kiált fel egy másik SEAT rajongó, aki lányával az Egyesült Királyságból utazott Martorell-be.

A Tarraco, Tarragona város nevének latin változata, az első olyan SEAT modell név, amelyet össznépi szavazással választottak ki, és amelynek végső szakaszában, a #SEATseekingName kezdeményezésben 146 000 személy vett részt.

A SEAT Tarraco-val , amelyet szeptember 18-án Tarragonában mutatnak be a nagyközönségnek, a cég újabb modellel bővíti mindeddig  legnagyobb termék offenzíváját. Ezzel a szabadidő-autók (SUV) kínálatát - amely eddig az Atecából és az Aronából állt - most egy nagyméretű, akár hét ülőhelyes modellel teljesíti ki.

A termék offenzíva 2016-ban az Ateca piacra kerülésével indult, majd 2017-ben a Leon megújításával, az ötödik nemzedékhez tartozó Ibiza és az új Arona crossover  bevezetésével folytatódott. A SEAT Tarraco-t a tervek szerint az idei év végén vezetik be a piacra.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.