Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A SEAT Párizs városában mutatja be újdonságait
2018.10.05.
Újdonság a SEAT-ról

A SEAT Párizs városában mutatja be újdonságait

A SEAT és legfrissebb újdonságai megérkeztek Párizs városába. A francia fővárosban rendezett és a nagyközönség számára ma kezdődő autószalonnal egyidőben a SEAT két ideiglenes üzlet (pop-up store) nyitásával is készül. Ezeken keresztül a párizsi utcákon is megjelennek a márka legújabb modelljei, így a SEAT rajongói közelebbről is megismerkedhetnek majd velük.

seat

A SEAT Arona modellt állítja ki a márka az emblematikus Saint-Lazare térnél felállított ideiglenes üzletében, ahol a mai naptól a párizsiaknak lehetősége lesz a modell tesztvezetésére és tulajdonságainak feltérképezésére. Ezen kívül szombattól kezdődően a város legvonzóbb környékén található ikonikus Le BHV Marais nagyáruháznál találkozhatnak a rajongók a CUPRA márkával. Az üzlet belső terét egy kifinomult, egyedi, minőségi és személyre szabott elemeket felvonultató látványos kiállítás határozza meg. Az ideiglenes üzletben szintén megtalálhatóak lesznek azok a termékek és limitált sorozatban készült egyedülálló, új kiegészítők, amelyek a CUPRA márka és elismert partnerei - a Fabike, az L.G.R. vagy a Trakatan - együttműködése során készültek.

A SEAT elnöke, Luca de Meo kijelentette, hogy „Párizs a tökéletes háttér, hogy bemutassuk legfrissebb újdonságainkat, így például a Tarraco vagy az Arona TGI modelljeinket a nagyközönségnek. 2020-ig minden hat hónapban bemutatunk egy új autót, amely nyilván kihívások elé állítja vállalatunkat, ugyanakkor egy lehetőség is a SEAT márkában rejlő potenciál bemutatására. Még közelebb szeretnénk kerülni az emberekhez, éppen ezért elvittük autóinkat az ő természetes közegükbe, a párizsi utcákra.”

Az október 14-ig tartó Párizsi Autószalont kísérő tevékenységeken belül a SEAT egy tesztvezetésre alkalmas pályát is kialakított a Concorde téren található Green Centerben. Itt a Leon és a sűrített földgáz (CNG) hajtással üzemelő Ibiza modelleket vihetik el egy tesztkörre az érdeklődők. Ezen kívül most először tekinthetik meg az új Arona TGI modellt, amely a világ első SUV modellje, amelyet sűrített földgáz (CNG) hajt és egyben a SEAT negyedik olyan modellje, amely ezzel a tiszta és hatékony üzemanyaggal segít a károsanyag-kibocsátás mérséklésében. Az Arona TGI érkezésével az európai autómárkák közül a SEAT kínálja a legszélesebb választékot sűrített földgázzal (CNG) üzemelő járművekből.

Végezetül pedig a márka - a 120 éves Párizsi Autószalon előtti tisztelgésből - részt vett a Concorde téren múlt vasárnap, szeptember 30-án megrendezett felvonuláson, mégpedig egy legendás SEAT 600 modellel.

 

Az SUV offenzíva elérte a Párizsi Autószalont is

A nagyközönség számára a mai napon megnyíló Párizsi Autószalonon a látogatók most először láthatják együtt a SEAT teljes SUV kínálatát, az Arona, Ateca és az új Tarraco modelleket. Az idei autószalonon a SEAT minden lehetséges módon gondoskodik róla, hogy a látogatók felfedezhessék a közelmúltban bemutatott új Tarraco modellben rejlő összes lehetőséget és részletet. A „Miért nem most rögtön?” jelmondatra felfűzött kiállításon a látogatók jobban megismerhetik az autót és különleges élményeket gyűjthetnek az interaktív szobában, amelynek tükröződő falai egyből a Tarraco világának közepébe repítik őket. Ez a modell új ügyfeleket nyer meg a márka számára, a SEAT megítélését nagyban javítja és pozitívan befolyásolja a vállalat pénzügyi eredményeit. A SEAT standján a Párizsi Autószalonon olyan képernyők is rendelkezésre állnak, amelyeken a látogatók teljesen személyre szabott autókat konfigurálhatnak az Ibiza, Arona, Leon, Ateca vagy akár a Tarraco modellekből.

 

SEAT Tarraco, a márka új zászlóshajója

A SEAT új szabadidő-autója mérföldkő, amely a spanyol márka belépését jelzi az akár hét személyes terepjárók kategóriájába. A szeptember 18-án Tarragonában bemutatott újdonság azt a formatervezési irányvonalat követi, amely alapján a vállalati jövőbeni járművei készülnek majd. A SEAT szabadidő-autóit megkoronázó Tarraco modellben megtalálható a SEAT termékskála valamennyi legfontosabb tulajdonsága: a forma és a funkcionalitás, a sportosság és a kényelem, az elérhetőség és a minőség és a technológia valamint az érzelem. Minden motor közvetlen befecskendezésű, turbó feltöltésű és start-stop technológiával ellátott, teljesítményük 150 és 190 lóerő között van.

 

SEAT Arona TGI, az első sűrített földgázzal (CNG) üzemelő SUV a piacon

Az Arona az első jármű a SEAT szabadidő-autói között, amelyet a benzin és a gázolaj fenntartható alternatívájaként számon tartott sűrített földgáz hajtással szereltek. Az Arona TGI modellt a SEAT főhadiszállásán, Martorellben tervezték, fejlesztették és gyártják. Az új modell környezetbarát hajtásának köszönhetően egy következő lépcsőfokot jelent a vállalat járműfejlesztési programjában, csökkenti a környezeti terhelést és költséghatékony megoldást kínál az ügyfelek számára.  Az új háromhengeres Arona TGI modellt egy 12 szelepes erőforrás hajtja, amelyhez egy hatsebességes manuális sebességváltó csatlakozik. Sűrített földgázzal a hatótávolsága 400 kilométer, benzin üzemmel pedig 160 kilométer megtételére képes.

 

CUPRA Ateca, az új márka szülötte

A sportos új SUV az új CUPRA márka első modellje, amely egyedülálló egyensúlyt képvisel a sportos autóvezetés élménye és a mindennapos használat könnyedsége között. Sportos formájával, egyedi stílusával és személyiségével hódít, ehhez pedig olyan műszaki megoldások párosulnak, amelyekkel a prémium kategória járműveinél találkozhatunk. Négyhengeres 2.0 TSI motorja 300 lóerő teljesítményre képes, ehhez egy hétsebességes kettős tengelykapcsolós (DSG) automata sebességváltó kapcsolódik.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.