Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A SEAT napi- illetve óradíjas alapon ad bérbe gépkocsikat
2019.04.23.
Újdonság a SEAT-ról

A SEAT napi- illetve óradíjas alapon ad bérbe gépkocsikat

Az autómegosztás ma már sokkal könnyebb és kényelmesebb a városlakók számára. A mobilitási szolgáltatást kínáló stratégiája keretében a SEAT kísérleti programot indít a Castellana Motor SEAT márkakereskedésnél.

seat

A szolgáltatást a SEAT ügyfelei és a nagyközönség is igénybe veheti, ára 2 euró/órától kezdődik, ami magában foglalja az üzemanyagot és a biztosítást, amit a megtett kilométerek szerint egy változó tarifa egészít ki. A szolgáltatást a  Respiro technológiáját használó kereskedő működteti, mely úttörő jellegű autómegosztó platform Madridban, amit a SEAT 2018 elején vásárolt meg, és az XMOBA, a csoporton belüli független vállalat menedzsel.

Ezzel a lépéssel a Castellana Motor márkakereskedés kiegészíti a Respiro jelenlegi több, mint 100 autómegosztó madridi telephelyből álló hálózatát. A Castellana Motor kínálata a SEAT Ibiza TGI modellekkel, a márka földgáz hajtású hibrid autóival  indul. Miután ez a modell  a környezetbarát ECO jelzést viseli, az autómegosztás hívei további kedvezményekben részesülhetnek. Például szabadon behajthatnak Madrid belvárosának alacsony szennyezőanyag kibocsátásra kijelölt részeibe, vagy behajthatnak és parkolhatnak  is a városközpontban a szennyezettség miatti korlátozási időszakok  idején, illetve a meghatározott parkolási tarifákhoz képest fél áron parkolhatnak.

Az XMOBA vezérigazgatója, Arantxa Alonso rámutatott arra, hogy „ez a kísérleti projekt fontos lépés annak érdekében, hogy a jövőbeni mobilitás terén hatékony és fenntartható megoldásokat fejlesszünk. A Respiro kiajánlásának lehetősége a SEAT kereskedőkön keresztül lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinknek az autómegosztást, mint a mobilitás egyik új formáját kínáljuk, illetve kereskedőinket bevonjuk a mobilitás átalakítási folyamatába.”

Ezzel a kísérleti projekttel a SEAT-nak az a célja, hogy megosztási megoldást kínáljon azoknak, akik nem rendelkeznek saját gépkocsival, illetve a gépkocsijukat szervizben hagyó  ügyfeleknek is  könnyen elérhető, fenntartható és elérhető árú mobilitási megoldást adjanak.

 

Új mobilitási megoldások

A SEAT elkötelezett a mellett, hogy mértékadó mobilitási szolgáltató legyen. Ennek érdekében a márka eMii  prototípusokból álló flottát bocsátott a Pier 01 Barcelona Tech City-nél dolgozó   közel 1000 alkalmazott számára, ott ahol a SEAT Metropolis:Lab Barcelona található. A SEAT 2017-ben beindította a "Connected sharing” nevű gépkocsi-megosztó szolgáltatást a vállalat több mint 15 000 alkalmazottja számára. Ezt a szolgáltatást az alkalmazottak munkába járásra és magán céljaikra egyaránt igénybe vehetik.  Ezt a szolgáltatást rövidesen áthelyezik a Respiro-hoz.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.