Újdonság a SEAT-ról
2018.03.14.

A SEAT Ibiza sikeresen szerepelt "Az Év autója 2018" szavazáson

A SEAT Ibiza folytatta idei sikeres szereplését a 2018-as autós díjaknál, mert "Az Év autója 2018" szavazáson a legjobb két autó egyikévé választották. A 23 országot képviselő 60 újságíróból álló "Év autója zsűri" az ezüstérmes helyre hozta be a SEAT Ibizát. Ennek során elsősorban a kis SEAT karakteres stílusát és kiemelkedő vezetési dinamikáját emelték ki.
SEAT

A nagy presztízsű európai díjat "Az Év autója 2018" elismerést 55. alkalommal ítélték oda a tavaly piacra került új autókról szóló szavazáson, melyet hagyományosan minden év márciusában a Genfi Autókiállításon hirdetnek ki. Ez számít az egyik legnagyobb autós elismerésnek, mert a díjat nem kategóriánként megosztva vagy külön osztályonként ítélik oda, ami még kiemelkedőbbé teszi a SEAT Ibiza sikerét.

A SEAT Ibiza jól megérdemelt újabb díja az Egyesült Királyságban az ottani "Év autója" versenyben elnyert "Legjobb szupermini" díjat, és a portugáliai valamint a finn "Év autója" elismerést követte, mellyel a kis SEAT megerősítette helyét kategóriájának legjobbjai között.