Spirit Auto Kaposvár Hírek

Tapasztalja meg a tiszta barcelonai szabadság érzését. Ez a SEAT. Fedezze fel a sokszínű modelljeinket és találja meg álmai SEAT modelljét.

  1. Hírek
  2. A SEAT a negyedik egymást követő évben kapta meg a "Legjobb munkaadó" minősítést
2018.02.08.
Újdonság a SEAT-ról

A SEAT a negyedik egymást követő évben kapta meg a "Legjobb munkaadó" minősítést

A SEAT ismételten megkapta a „Legjobb munkaadó” tanúsítványt. A vállalat a negyedik egymást követő évben nyerte el ezt az „védjegyet”, amellyel a legjobb munkakörülményeket biztosító cégeket ismerik el. A „Legjobb munkaadó 2018” kitüntetés tanúsítja, hogy a SEAT az egyik legjobb munkahely Spanyolországban, ahol elősegítik az alkalmazottak személyes és szakmai fejlődését. A SEAT az egyetlen autógyár Spanyolországban, amelyik elnyerte ezt a tanúsítványt.

SEAT

A Top Employers Institute által elkészített nemzetközi elemezés a munkavégzés több mint 600 elemét vizsgálja, többek között a tehetségek kezelésének stratégiáját, a munkaerő tervezést, a képzést, a szakmai előmeneteli terveket, a bérezési és jutalmazási politikát. A minősítési folyamatban résztvevő vállalatoknak szigorú felmérésen kell átesniük, és ennek során el kell érniük a minősítés által megkövetelt szinteket. A szervezet tehát egy újabb évben erősítette meg, hogy a SEAT kiváló feltételeket biztosít munkavállalóinak, a mostani eredmény pedig magasabb pontszámot mutatott, mint a megelőző években.

A SEAT humánpolitikáért felelő alelnöke, Xavier Ros szerint „a tanúsítvány ismételt elnyerése újabb  elismerése a vállalatnál  naponta végzett munkának. Alkalmazottaink jelentik a SEAT számára a hajtóerőt, és ennél fogva  mi a jövőben is elkötelezettek maradunk jólétük előmozdítása mellett”. Xavier Ros hangsúlyozta,  hogy „a munka iránti  teljes odaadásukról tanúbizonyságot tevő  dolgozók ezrei teszik a vállalatot eredményessé, és éppen ezért megpróbáljuk számukra a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítani”.

A SEAT 14 672 alkalmazottal a szektor legnagyobb munkáltatója Spanyolországban. 2017-ben a vállalat 17 millió eurót fordított képzésre, ami rávilágít arra, hogy ez mennyire fontos szempont a cég számára. Az olyan kezdeményezések, mint a SEAT Szakmunkásképző Iskolája jelentik a kiemelkedő példákat a vállalat oktatás és munkahelyteremtés melletti  elkötelezettségére.  A SEAT-nál a cég alkalmazottainak 97 %-a határozatlan idejű szerződéssel  rendelkezik, 21 %-a nő, és 25 %-a az ezredforduló táján született. A dolgozók 34 %-a élvezheti a rugalmas munkaidőt.

A  SEAT humán erőforrás politikájának elismerése mellett  a vállalatot a közelmúltban az alkalmazottai egészsége és a jóléte melletti elkötelezettségért az "Egészséges Vállalat" díjjal is kitüntették a nagyvállatok kategóriájában. A díjat odaítélő szervezet különösen nagyra értékelte  a SEAT stratégiai tervét az egészség és a biztonság munkahelyen történő promotálására, és kiemelte az éves orvosi ellenőrző vizsgálatok jelentőségét, amelyeket az összes alkalmazottnál elvégeznek. A díj elnyeréséhez a vállalatnak a megelőzés, az egészségvédelem és a rehabilitációs gyógyítás területén működő modern létesítményei is hozzájárultak, amelyeket összesen 3,3 millió eurós befektetéssel valósítottak meg. Ezzel a SEAT lett egyedüli vállalat az autóipari szektorban, amelynek  az AENOR (a spanyol Szabványügyi és Minősítési Intézet) az „Egészséges vállalat” tanúsítványt odaítélte.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.